Mitt i jobbet med att få klart yogastudion smids också planer för höstens kurser hos Zoloz. Vi har börjat fylla upp kursfliken med flera härliga kurser och det är nu dags att boka din plats där du vill vara med!

Det finns terminskurser, fördjupningskurser, workshops och öppna platser för klippkort att välja bland. Läs mer under kurser för att se upplägget för hösten. Kort förklarat läggs nu det mesta upp som kurs i första hand och du får regelbundenhet, utveckling och fördjupning samt att du vet att du har en plats när du bokar dig på kurs. 

Har du inte möjlighet att boka upp dig på det viset kan du också köpa klippkort av mig. På de flesta, men inte alla, kurser finns öppna platser för dig med klippkort. Du väljer mellan 5, 10 och 20 klipp och alla korten är giltiga under pågående termin, fram till årsskiftet. Beställ via mail.

Kika vidare för fler uppdateringar, kolla på kurser och workshops, hör av dig om du har frågor och boka sedan in dina yogastunder i höst. Varmt varmt välkommen! /Pia

I höst möter du Ann Degerman, Pia Burman och Sofia Lindblom på kurser och klasser. 

Vi har även börjat fylla på med workshops och events. Bland annat kommer Maria Östlund tillbaka med Breathwork två gånger i höst, Nanny-Maja Anderback kommer hit med fördjupning och både Pia och Sofia kommer erbjuda workshops. 

Lördag den 24 augusti medverkar Zoloz på kick-off på Torget. Det är en dag anordnad av Visit Skellefteå för att komma igång inför hösten. Kl 11 och kl 14 kan du prova på lite stående yogapositioner med Pia. Kom som du är! (vi ska inte ligga på marken). Vi har även ett bord med info på plats. Besök oss gärna!

Den 31 augusti blir det Retreat i Renbergsvattnet med Lena Stenvall, Sofia Lindblom och Pia Burman. Vi hittar stillheten och lugnet i naturen genom skogsbad, compassion och yoga. Varmt välkommen!

Öppet hus och invigning den 1 september

Spara datumet! Den 1 september planerar vi för ett öppet hus med aktiviteter och invigning samt chans att bekanta sig med de nya lokalerna, ställa frågor och träffas. Mer info kommer!

Veckan därpå finns chans att testa vårt utbud och fr o m den 10 november startar terminskurserna upp med 12 träffar vardera. Välkommen!

Sista helgen i september blir det ett superhärligt retreat i Klimpfjäll med Pia och Nanny-Maja. Boka redan nu! 

Vi bor på Hotell Klimpfjäll inkl helpension från fredag till söndag. Under dessa dagar yogar vi, vandrar i höstsprakande fjällvärld, njuter på hotellets spa och laddar inför höst och vinter. Följ med!