fbpx
Välkommen till Zoloz Yogastudio i Skellefteå. Värme, kunskap, glädje, gemenskap

Höstens yogakurser i Skellefteå med Pia och Ann

Vi är så glada att du hittat hit!

Här kan du boka höstens kurser mellan den 24/8 och 7/9. Välj bland fysiskt utmanande, mjuka men stärkande eller riktigt vilande kurser á 7 träffar i små grupper.

Bläddra ner för att hitta din kurs 👇

Små grupper

Hos oss är vi aldrig fler än 12 per kurs. Du känner dig sedd och vet att läraren känner dig.

Mysig miljö

När vi yogar är det viktigt att miljön stöttar oss. Hos oss är stämningen mysig och välkomnande.

God gemenskap

När du yogar och tar en kopp te med samma personer varje vecka stärks gemenskapen.

Lugnt och tryggt

Vi guidar dig med stort lugn och trygghet. Anpassningar finns nära och du är välkommen precis som du är!

Höstens kurser i Skellefteå och online.

Vi har delat upp höstterminen i två delar med kurser á 7 träffar. Vi startar fr o m den 12 september och yogar fram till höstlovet där vi tar en veckas uppehåll innan nya kurser startar igen och pågår fram till jul. Bokningen är officiellt öppen mellan 24 augusti och 7 september, men du kan redan nu ställa dig på väntlistan för att få ett mail så fort bokningen öppnar.

Pssst… vi kommer att öppna upp på ett nytt ställe i höst och vi kan knappt bärga oss!  Mer info kommer!

Klicka på en bild för att läsa mer om varje kurs och boka din plats direkt!

Lär känna viryayoga

Måndag 18.30-19.30 med Ann. Nivå 1 bygger styrka, rörlighet och balans. Du lär dig grunderna och förbereder kroppen för mer utmanande flöden.

Danskurs för vuxna

Måndag 19.00-20.15 med Ida. Här dansar vuxna jazz och modern dans tillsammans på ett schysst och hållbart vis med fokus på dansglädjen.

Anns drömyoga måndag

Måndag 19.45-21.00. En populär kurs där Ann mixar in det hon älskar mest med yogan: tydliga filosofiska teman ihop med fysisk och stärkande yoga.

Stärk, stretcha & balansera

Tisdag 10.00-11.00 med Pia. Här möts vi på dagtid och tar oss an yogan på ett mjukt, men stärkande vis. Här tar vi det i ett lugnt tempo och känner in.

Yoga och stresshantering

Kommer senare i höst! Här möts vi på zoom och yogar online. Vi fokuserar på hur yoga kan hjälpa oss med stress + delar tankar med varann.

Anns drömyoga onsdag

Onsdag 19.00-20.15. En populär kurs där Ann mixar in det hon älskar mest med yogan: tydliga filosofiska teman ihop med fysisk och stärkande yoga.

Paus för trötta ryggar

Torsdag 12.10-12.55 med Pia. Ett yogapass vid lunchtid där du får mjuka upp ryggen, sträcka ut kroppen och landa. Starta om din dag!

Pias flöde och nörderi

Torsdag 17.30-18.30 med Pia. Kurs för dig som yogat ett tag och vill fördjupa dina kunskaper. Kreativa flöden mixas med nörderi och djupdykning i yogan.

Pias favoriter

Torsdag 18.45-20.15. Här bjuder jag in till mina allra bästa övningar för ryggen och återhämtningen. Sköna övningar ihop med djup vila. Lovely!

Sagt om våra kurser:

”Enkel” yoga, i positiv bemärkelse! Lämpliga övningar som går att förenkla för den som vill, ledaren Pia är lättsam och jordnära! Regelbunden Yoga gör att jag lättare kan vara närvarande i nuet, även mellan passen!
Emma
En möjlighet att lära sig grunderna i viryayoga i fin miljö och med fantastisk lärare! Jag var nybörjare men har känt mig i trygga händer hela tiden och där alla får utgå från sina egna förutsättningar. Jag kommer definitivt att fortsätta! Ett sätt att stärka både kropp och sinne!
Camilla

Featured On

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

Om du redan vet att du vill yoga i höst ska du boka nu!

Våra kurser blir ofta fullsatta och vi har valt att hålla deltagarantalet nere för en mer personlig touch. Hoppas vi ses och att du får plats på just den kurs du önskar! /Pia och Ann 

Ps. Maila pia@zoloz.se om du har frågor om vilken kurs som passar dig bäst eller vill boka in en timmes vägledning med mig.