Höstens yogakurser med Pia & Ann

📍Strandgatan 17 Skellefteå

Välj bland fysiskt utmanande, mjuka men stärkande eller riktigt vilande kurser á 7 träffar i små grupper.

Nya kurser startar v.45 och pågår fram till jul. Bokning öppen 17-30 oktober.

Vill du yoga online i höst hänvisar jag dig till min sida Balans.  

👉 Click here for English! 🇬🇧

Små grupper

Hos oss är vi aldrig fler än 10 per kurs i studion. Läraren ser dig och känner till din bakgrund. Det är tryggt.

Mysig miljö

När vi yogar är det viktigt att miljön stöttar oss. Hos oss är stämningen mysig och välkomnande.

God gemenskap

När du yogar, tar en kopp te och pratar om livet med samma personer varje vecka stärks gemenskapen.

Lugnt och tryggt

Vi guidar dig med stort lugn och trygghet. Anpassningar finns nära och du är välkommen precis som du är!

Höstens kurser på Strandgatan i Skellefteå

✅ Våra kurser är för dig om du vill yoga i liten grupp, där läraren ser dig och känner till din historia. Du vill ha en fast dag och tid som du binder upp varje vecka under kursens gång. Du kanske redan vet att du har svårt att ta dig för att gå på yoga regelbundet med drop in. Du vill jobba med progression och känna att du lär dig längs vägen. Hitta en gemenskap där du träffar samma kurskompisar varje vecka. En trygg plats att landa på. 

⭕️ Vår studio är däremot inte för dig om du vill gömma dig i en stor grupp med många människor. Om du vill droppa in när du känner för det eller gå på olika pass varje vecka. 

Kurser med start v.45.

Bokning till kurserna som startar v.45 är öppen mellan 17- 30 oktober. 
Gå med i väntlistan för att få ett mail direkt bokningen öppnar. Nån dag före den 17e till och med så du har chans att hugga en plats innan kurserna är fulla (igen)!

FULLBOKAD: Virya 1 forts. Start 7/11

Måndagar 18.30-19.30 med Ann. Fortsätt utforska nivå 1 efter nybörjarkursen. Styrka, rörlighet och balans i virya 1s härliga flöden. Passar för dig som yogat litegrann innan och kanske haft ett uppehåll.

FULLBOKAD Anns drömyoga start 7/11

Måndagar 19.45-21.00. Yoga på fortsättningsnivå där du får stärka kroppen, öka rörligheten och ta del av filosofiska teman. Ann guidar utifrån vad som inspirerar just nu och ger dig ett fysiskt pass.

FULLBOKAD Yoga på dagtid start 8/11

Tisdag 10.10-11.15. Yoga i lugnt tempo där du får stärka kroppen på ett mjukt sätt. Mjuka upp leder, förbättra balans och hitta kraft i benen. Vi tar hjälp av stol och vägg. vid behov.

FULLBOKAD! Nybörjarkurs start 9/11

Onsdagar 17.30-18.30 med Ann. Nivå 1 bygger styrka, rörlighet och balans. Du lär dig grunderna och förbereder kroppen för mer utmanande flöden.

FULLBOKAD Anns drömyoga start 9/11

Onsdagar 19.00-20.15. Yoga på fortsättningsnivå där du får stärka kroppen, öka rörligheten och ta del av filosofiska teman. Ann guidar utifrån vad som inspirerar just nu.

Pausyoga rygg Start 10/11

Torsdag 12.10-12.55 med Pia. Det här är ett pass i rörelse med extra fokus på att mjuka upp rygg, nacke och axlar. En chans att pausa dagen, röra på kroppen och sen landa i stillhet.

Pias viryamix start 10/11

Torsdag 17.30-18.30 med Pia. Under senare delen av hösten tar jag in fler stillsamma moment, som tex pranayama, meditation och längre savasana. Vi får fortfarande flöda, men med lite annat fokus.

Djup vila start 10/11

Torsdag 18.45-20.15. Sköna återhämtande vilopositioner där du stöttar kroppen med kuddar och filtar. Ibland startar vi med några rörelser som mjukar upp kroppen, ibland landar vi direkt i stillhet.

Sagt om våra kurser:

”Enkel” yoga, i positiv bemärkelse! Lämpliga övningar som går att förenkla för den som vill, ledaren Pia är lättsam och jordnära! Regelbunden Yoga gör att jag lättare kan vara närvarande i nuet, även mellan passen!
Emma
En möjlighet att lära sig grunderna i viryayoga i fin miljö och med fantastisk lärare! Jag var nybörjare men har känt mig i trygga händer hela tiden och där alla får utgå från sina egna förutsättningar. Jag kommer definitivt att fortsätta! Ett sätt att stärka både kropp och sinne!
Camilla

Featured On

This is a space to showcase any publications your business has been featured in

Om du redan vet att du vill yoga i höst ska du boka nu!

Våra kurser blir ofta fullsatta och vi har valt att hålla deltagarantalet nere för en mer personlig touch. Hoppas vi ses och att du får plats på just den kurs du önskar! /Pia och Ann 

Ps. Maila pia@zoloz.se om du har frågor om vilken kurs som passar dig bäst eller vill boka in en timmes vägledning med mig.

© 2022 All Rights Reserved.