8+8+8 = En magisk formula?

Känns det som att du har ont om tid och aldrig hinner med sånt du skulle vilja göra?

Som att träna, vila, umgås med familjen eller ta en fika med en kompis? I det här klippet delar jag med mig av en formula som kanske kan ”skapa tid” för dig och hjälpa dig prioritera din tid under ett dygn och en vecka.

Kanske hittar du tid du inte visste att du hade?

För mig har det här knepet varit ett jättestort stöd när det känns som att det blir för mycket och det har hjälpt mig att tillåta mig själv mer fritid och vila.

Titta på klippet och fundera på hur din vecka ser ut! 

Om du gillar det här och vill ha fler tips (inklusive ett helt gäng tips på vad du kan göra för att få till träning och vila) så ska du spana in min medlemssida Balans. Där kan du prenumerera på tillgång till yoga, avslappning, meditationer, dans och annat som hjälper dig med balansen till en låg kostnad varje månad: http://zolozyoga.teachable.com/p/balans Välkommen!