fbpx

En guidad vila till dig idag… 😮

Hur mÄr du sÄ hÀr en bit in i sommaren?

Har du semester och kĂ€nner dig utvilad? …. eller semester och en kĂ€nsla av att du Ă€r slutkörd fast du Ă€r ledig?

​Det Ă€r ju faktiskt sĂ„ att Ă€ven roliga grejer kan ta pĂ„ krafterna. Att Ă€ven om det vi gör Ă€r sjĂ€lvvalt och kul sĂ„ kan det börja dra frĂ„n reserverna och du kanske mĂ€rker att du inte hinner fylla pĂ„ med ny kraft och energi i samma takt som du anvĂ€nder dem?

​Stress Ă€r livsnödvĂ€ndigt och vi behöver stresspĂ„slaget i kroppen för att överhuvudtaget fĂ„ nĂ„got gjort. Det Ă€r ett prestationshormon och behövs inte bara nĂ€r du jobbar och sliter utan Ă€ven nĂ€r du gör sĂ„nt som Ă€r aktivt och roligt.

För att behĂ„lla balansen behöver du ocksĂ„ vila – Ă€ven under semestertider!

​Du behöver tillrĂ€cklig sömn (hej sena sommarkvĂ€llar med underbart ljus och tidiga morgnar med fĂ„gelkvitter och myggor som surrar i örat!) men du behöver ocksĂ„ pauser under din dag och stunder av vila. Precis som du tar rast pĂ„ arbetet kan du pausa i din lediga dag och lĂ€gga in stunder som fyller pĂ„.

​Idag vill jag dela en bit ur en guidad vila med dig.

Jag hoppas att du vill lĂ€gga in den som en paus i din dag – gĂ€rna varje dag – sĂ„ att du kan kĂ€nna dig balanserad i slutet av dagen och i slutet av semestern!​

Det finns en lĂ€ngre version inne pÄ Balans – men du kommer lĂ„ngt Ă€ven med den nĂ„got kortare gratisvarianten pĂ„ min youtube-kanal.

Framför allt kommer du lÄngt med att faktiskt ta dig tid för din egen vila och ÄterhÀmtning.

Lycka till med vilandet – det Ă€r du vĂ€rd!

​Varma hĂ€lsningar

/Pia

Spela videoklipp
Comments are closed.