En guidad vila till dig idag… 😴

Kvinna som vilar i gräset för att hitta mer balans i livet

Hur mår du så här en bit in i sommaren?

Har du semester och känner dig utvilad? …. eller semester och en känsla av att du är slutkörd fast du är ledig?

​Det är ju faktiskt så att även roliga grejer kan ta på krafterna. Att även om det vi gör är självvalt och kul så kan det börja dra från reserverna och du kanske märker att du inte hinner fylla på med ny kraft och energi i samma takt som du använder dem?

​Stress är livsnödvändigt och vi behöver stresspåslaget i kroppen för att överhuvudtaget få något gjort. Det är ett prestationshormon och behövs inte bara när du jobbar och sliter utan även när du gör sånt som är aktivt och roligt.

För att behålla balansen behöver du också vila – även under semestertider!

​Du behöver tillräcklig sömn (hej sena sommarkvällar med underbart ljus och tidiga morgnar med fågelkvitter och myggor som surrar i örat!) men du behöver också pauser under din dag och stunder av vila. Precis som du tar rast på arbetet kan du pausa i din lediga dag och lägga in stunder som fyller på.

Idag vill jag dela en bit ur en guidad vila med dig.

Jag hoppas att du vill lägga in den som en paus i din dag – gärna varje dag – så att du kan känna dig balanserad i slutet av dagen och i slutet av semestern!

Det finns en längre version inne på Balans – men du kommer långt även med den något kortare gratisvarianten på min youtube-kanal.

Framför allt kommer du långt med att faktiskt ta dig tid för din egen vila och återhämtning.

Lycka till med vilandet – det är du värd!

​Varma hälsningar

/Pia

Spela videoklipp