Enkät om sommaren + fler platser till två fulla event

Massa sommarfeeling!

Vi ber dig fylla i en enkät för att påverka utbudet i sommar och vi har kunnat öppna upp fler platser till två fulla event!

Jag vill be dig att svara på en enkät om sommarens yoga på Zoloz.Enkäten går snabbt att fylla i och du har chans att påverka utbudet av yoga under sommaren. Svara gärna så snart som möjligt så kan vi ta med dina önskemål i planeringen. TACK! 

Jag vill även berätta att det nu finns fler platser till så väl kvällen med Sara Hoy på torsdag som på Yogakväll med försmak av sommaren den 24 april. Båda dessa event har varit fullbokade, men efter lite trixande med mattorna igår har jag kommit fram till att vi rymmer en mattrad till = fler kan komma! Kul! Skynda dig in och boka din plats då risken är stor att det blir fullt igen. Saras kväll hittar du under kurser, medans yogakväll med försmak av sommar återfinns under klasser. Detta då sommarkvällen ingår i ditt termins- eller klippkort, om du har ett aktivt sådant. Vill du komma fast du inte har kort kostar mingelkvällen 200 kr. Priset för Yoga, vetenskap och fakta med Sara Hoy nu på torsdag den 11/4 är 400 kr. Välkommen!

/Pia