Öppet hus – dans för daglediga

Hej!

Öppet hus - dans för daglediga i Skellefteå
Öppet hus – dans för daglediga i Skellefteå

I planeringsstadiet just nu och första punkt på listan är Öppet hus med dans för daglediga. Det är ett tillfälle för alla daglediga Skellefteåbor att prova på dans med mig. Alla detaljer är inte klara riktigt ännu, men jag tänkte ändå dela med mig lite!

Öppet hus – dans för daglediga

Tisdag den 16 april

10.00-10.45 Flamenco
Ta med stadiga skor, gärna med klack, och en lång kjol för kvinnor, om ni har.

11.00-12.00 Dansmix (simonsonteknik)
Vi dansar barfota i kläder som är lätta att röra sig i.

Båda danspassen är på nybörjarnivå och inga förkunskaper krävs. Du är välkommen även om du har skador/värk. Vi gör lättare dansövningar med fokus på att ha roligt tillsammans. Dansen passar både gammal som ung, man eller kvinna och alla är varmt välkomna att prova på!

Jag kommer att uppdatera med lokal och pris! Vi har två lokaler vi väljer mellan och måste ta beslut på vilken lokal vi tror blir bäst. Priset blir mest troligt en symbolisk summa på 50 kr eller liknande för att täcka lokalhyran. Då hoppas vi också på att kunna bjuda på kaffe/te i och kanske frukt i pausen.

Skriv upp datum och tid i kalendern redan nu och kom och dansa den 16 april!
Prova på att dansa för att se om det kan vara aktuellt att anmäla sig till senare danskurser. Bl a kommer vi att prova köra någon kortare kurs under våren, sommarkurser och nystarter till hösten. Perfekt tillfälle att känna efter om dansen är något som passar dig!

Välkommen!
/Pia