Allt om klippkort!

Hej!

Jag har börjat få en del frågor kring klippkort och vill därför passa på att förtydliga hur de fungerar, vad de kostar och hur du beställer ett. Är du intresserad av att införskaffa ett klippkort ska du läsa vidare!

Alla klippkort är giltiga under höstterminen, oavsett antal klipp. Tidigare hade de olika korten olika livslängd men nu gäller alla klippkort fram till årsskiftet. Det här underlättar för oss alla. Nu vet du hur länge ditt kort är giltigt. Enkelt att hålla reda på! Vi har vanligt klasschema fram till sista november och i december gäller sedan ett nytt schema med något reducerat antal klasser.

Öppna platser på kurserna. Vi har den här terminen lagt upp ett flertal kurser. På varje kurs finns också öppna platser och där kan du med klippkort boka plats. Några tider på schemat består enbart av öppna platser. Du hittar de öppna platserna under klassfliken på bokningssidan.

Antal klipp och priser på korten. Eftersom alla kort har samma livslängd kan du nu utgå från hur ofta du vill yoga under hösten när du väljer kort. Tar kortet slut kan du alltid fylla på!

3-kort: 500 kr
5-kort: 800 kr
10-kort: 1600 kr
20-kort: 2950 kr

Beställ kort genom att maila mig. Om du aldrig tidigare haft ett kort hos oss eller bokat något i bokningssystemet behöver du ange namn, telefonnummer och epost. Har du bokat innan har jag redan dessa uppgifter och behöver då bara veta hur många klipp du viill ha. Jag försöker fixa detta samma dag som du hör av dig, förutsatt att jag har alla dina uppgifter. Under helgen kan det ta lite längre tid för då är jag ledig. Kortet betalas antingen via swish 123-4957999 eller faktura som jag mailar till dig. Om inget annat meddelas kommer jag skicka faktura. 

Använd kortet digitalt. Kortet som jag lägger upp i ditt namn lagras digitalt. Du behöver alltså inte själv hålla reda på ett fysiskt kort- smidigt! Bokningssystemet känner av ditt namn, telefon och epost och drar automatiskt ett klipp från ditt kort vid bokning. Du kan avboka upp till tre timmar före klass och följer då länken i bekräftelsemailet du fått vid bokning. Du kan boka ända fram till klasstart, men det bästa är om du bokar i så god tid som möjligt så vi kan förbereda och planera på bästa sätt. Om vi har ingen eller väldigt få anmälda på en klass kan den bli inställd. Detta meddelas i så fall till den/de som bokat och sedan ställs klassen in på bokningssidan. Se därför alltid till att boka din klass. Vid ev sjukdom får du ett meddelande från oss om att det blivit inställt. I första hand försöker vi vikariera för varandra när någon blir sjuk, men ibland går det inte lösa. 

Vill du se hur många klipp du har kvar eller vilka bokningar du gjort? Gå in på bokningssidan, under klassfliken, så kommer det upp två länkar uppe till höger – ”mina klassbokningar” och ”mitt touchup paytogo”. Klicka på den första för att få ett mail med alla dina aktiva bokningar. Klicka på den andra för att se hur många klipp du har kvar. 

Snabblänkar för swish – obs! Om du swishar så meddela också det till mig så jag vet: 

 

Jag hoppas du har fått svar på dina frågor! Hör gärna av dig till mig om du undrar något mer! 

Varma hälsningar,

Pia