Välkomna till höstens kurser och klasser som startar i veckan!

Nu drar äntligen höstens kurser och klasser igång. Vi ser fram emot att ta emot er i nya yogastudion och att få leda och guida er genom yoga, närvaro, rörelse och stillhet. Det kommer att bli en fantastisk höst tillsammans med er och vi längtar efter att dra igång! 

Har du hunnit kolla på höstens schema? Har du bokat någon kurs eller köpt ditt klippkort? Om inte så är det dags nu! Första kursen startar redan ikväll, den 9 september! De flesta kurserna har platser kvar, men några håller på att fyllas upp så vänta inte för länge. Varje tillfälle har 10 kursplatser och fem öppna platser för klippkort/dropin. Detta kan ändras vid behov/möjlighet. 

Du väljer själv om du vill boka in dig på en terminskurs eller om du hellre köper ett klippkort. Du kan så klart komplettera din kurs med ett klippkort eller betala för varje tillfälle du besöker oss. 

Priser: 

Terminskurs, 12 träffar: 1 950 kr. Välj mellan virya nivå 1 (Nyb), virya nivå 2-3 (forts), slow flow, yinyoga och restorative yoga.

Klippkort: 3-kort 500 kr, 5-kort 800 kr, 10-kort 1 600 kr eller 20-kort 2 950 kr. Samtliga giltiga fram till årsskiftet. 

Enstaka tillfälle: 175 kr för våra kvällsklasser. Lunch/morgonpass 150 kr. Se pris i bokningen om du är osäker.

Det finns även fördjupningskurser, workshops och retreats och dessa är individuellt prissatta. 

Ann Degerman
Pia Burman
Sofia Lindblom

Hör av dig om du behöver hjälp att välja vilken kurs du ska gå eller om du vill köpa klippkort. Terminskurserna drar igång under v.37 och vi hoppas du är med från början – även om du väljer att köpa klippkort! Om du vill kan du boka in dig på klass den här veckan och känna efter om det är något du vill göra regelbundet. I så fall kan du köpa kurs/kort i samband med tillfället så ingår din klass i det priset. Om du inte vill komma fler gånger kan du betala 175 kr för just den klassen. För enstaka klasser betalar du med Swish till 123-4957999 och för kort/kurs får du faktura på din mail. Välkommen!

För dig som vill komma till oss på dagtid:

Vi erbjuder lunchyoga på tisdagar och torsdagar kl 11.45-12.30 och morgonyoga på fredagar kl 06.45-07.30. Dessa kostar 150 kr per tillfälle och du bokar lätt via bokningssidan. Boka gärna i god tid så vi ser att vi har anmälningar. Utöver detta kommer vi även att lägga till någon kurs på dagtid. Håll utkik!

Vill du spara lite eller kanske bara boka fast tiden med dig själv kan du också köpa fem träffar på morgonyogan som ett paket under kursfliken. Varmt välkommen!

Morgonyoga med Ann. Hur ljuvligt som helst!