Dans-jukebox på Gallerian i Piteå

Hej!

Igår dansade vi på Tjejkväll i Piteå, inne på Gallerian. Vi dansade två timmar totalt och det var riktigt mycket folk! Kul att många ville vara med och välja kläder och låtar till oss. Högt tryck! Vi dansade först nära entrén där det var många som såg och valde. Spännande ställe med otroligt stor genomströmning där vi fick dansa på liten plats men för stor publik. Riktigt roligt! Andra timmen stod vi på övervåningen och dansade och där var tempot något lugnare om än många kom fram även där och undrade vad vi höll på med och sedan hjälpte till att välja kostym och låt åt oss.

De flesta som valde var i mellan- och högstadieåldern (om jag ska uppskatta) men även äldre hjälpte till. I början av kvällen då klockan inte var så mycket var det även yngre barn som tittade på oss med trollbundna ögon och med spänning valde vad jukeboxen skulle dansa.

Dans-jukeboxen är väldigt flexibel och vi har provat köra den på flera olika platser. Gallerian var en riktigt bra plats – stor genomströmning av folk, men ändå ganska intima möten där vi hade publiken nära oss i trängseln. Att dansa till utvald låt för någon som står nära är rikitgt häftigt! Både för dansare och åskådare.

Vi hann även med att knyta en spännande kontakt och lämna över vårt visitkort… har vi tur så bär det frukt så vi kan boka in jukeboxen på fler ställen. Dessutom hamnade vi i Piteå-Tidningen på stor bild vilket alltid är positivt. Både för dansen i allmänhet och för oss i synnerhet. Vi vill ju att ännu fler hittar oss så de kan börja dansa själva, uppleva dans eller boka oss till företagsevent eller annat.

Vi hade en väldigt trevlig kväll där vi fick dansa, se dans och träffa massor med nyfikna tjejer – och killar! – som ville vara medskapare i improvisationsdanserna. Superkul helt enkelt!

Små utdrag ur Piteå-Tidningen. Om ni vill se större bilder eller läsa artikeln så kan ni köpa tidningen online på deras hemsida eller gå till närmaste butik som säljer pappersupplagan.

Skärmavbild 2013-10-04 kl. 18.37.01  Skärmavbild 2013-10-04 kl. 18.35.22 Skärmavbild 2013-10-04 kl. 18.33.20

 

/Pia