Dansnovember

Hej!

Nu har vi haft fullt upp på dansprogrammet. Vi medverkade på Dans i novembermörkret i lördags med koreografin ”Två är aldrig ensam”. Det gick bra och det var roligt att stå på scenen igen efter ett tags uppehåll.

Dans Skellefteå scenuppträdande
Zoloz dansar på Dans i Novembermörkret i Skellefteå

 

I måndags fortsatte vi med uppträdandena och dansade tillsammans med Rena Ramar på sjukhuset i Skellefteå. Vi framförde där vår retrokavalkad under namnet Merry-go-round och totalt visades fyra danser upp. Bella dansade med sin fantastiska vita klänning (26 m tyg!) och det var magiskt då solen sken in lågt genom fönstren och genom vingarna på klänningen. Efter det bjöd ramarna på lite moderna tongångar då de dansade till Beyoncé. Sedan var det dags för mig och Bella att dansa vår koreografi till California Dreamin och avslutningsvis dansade vi allihop tillsammans till Hippy hippy shake. Sista numret är faktiskt riktigt roligt att dansa, en ren glädje-boost. Både för oss som dansar och för de som ser på, tror jag?

dans Skellefteå novemberblues
Zoloz dansar retroframträdande Merry-go-round på Novemberblues i Skellefteå

Jätteroligt var det också att Norran kom till sjukhuset och gjorde ett reortage om oss! Wow! För er som har e-norran så kan ni läsa om det då ni loggar in. Och har man inte e-norran så får man försöka köpa tidningen eller höra med någon bekant om de har den.

Slut på dagens skryt! Nu är det bara att fortsätta sälja in dans så att ännu fler kan få ta del av detta underbara uttryckssätt! Hör av er om ni vill ha dansträning på jobbet, dans på en konferens eller julfest… vi är sugna på mer jobb! :D

På bilderna kan ni också se hur fina klänningarna, som jag och mamma har kämpat med, blev.

/Pia