Droppa in

Hej!

Nu är det flera grejer på gång!

1. Jag öppnar upp simonsonkursen för drop in under maj månad. Den är på fortsättningsnivå och du bör ha dansat minst två år. Det spelar ingen roll vad du dansat innan, bara du har erfarenhet och kan lite dansgrunder. En enstaka klass kostar 120 kr. Den betalar du kontant på plats. Du kan även köpa klippkort och då betalar du 500 kr för fem gånger. Klippkortet gäller även på kortkursen i maj och drop in till hösten. Klippkortet måste beställas i förväg genom mail till pia@zoloz.se

Kom till Västerbottensteaterns danssal imorgon, torsdag den 2 maj kl 19.30-21.00 och dansa loss!

2. Kortkurserna med dans för daglediga startar tisdag den 7 maj. Om du är intresserad – skynda dig att skicka in din anmälan till pia@zoloz.se! Du  kan välja om du vill dansa flamenco eller dansmix, eller varför inte båda? Flamencon är 9.30-10.40 och dansmixen 10.45-12.00. Vi dansar i B-hallen på campus. Priset är 400 kr/kurs eller 700 kr för båda. Kurserna ges i samarbete med Studieförbundet vuxenskolan och Dans i västerbotten.

Välkomna!

3. På lördag dansar vi på Idrottsgalan i Piteå. Galan hålls ute på Piteå Havsbad med ca 200-250 gäster. Vi framför ”Nu kör vi!” som vi omarbetat lite för att passa just idrottsgalan. Håll utkik efter oss i media! Det ska bli riktigt kul.

Hör av er till pia@zoloz.se om ni har frågor kring kurser eller annat!

/Pia