Helgkurs i floor-barre med Bella

Hej!

Nu är vi inne i februari och om två helger är det dags för helgkursen i floor-barre med Bella. Det ser jag verkligen fram emot och jag hoppas att det blir många som tar chansen att vara med. Floor-barre skulle direkt översatt betyda ungefär ”golv-balettstång” och man brukar kalla det för balett på golvet. Under en timme på fredag och en timme på lördag kommer deltagarna att få testa floor-barre – dansteknikövningar som utförs sittandes och liggandes på golvet. Övningarna hjälper dansare (och andra utövare) att hitta sin hållning, att utföra tekniken korrekt och stärker musklerna i kroppen. Detta samtidigt som det är en mild belastning för kroppen. Mycket effektiv och bra dansträning!

Helgkurs i floor-barre, 21-22 februari

Nybörjare: fredag kl 18.00-19.00, lördag kl 10.00-11.00.
Fortsättare: fredag kl 19.00-20.00, lördag kl 11.00-12.00
Pris: 200 kr/kurs alternativt 120 kr/klass
Plats: Estetiska programmet dans, Anderstorpskolan (ingång vid folktandvården)
Klädsel: Tajts/strumpbyxor/sockar på nedre delen av kroppen. Gärna tajt upptill också.
Lärare: Bella Dahlin. En av grundarna till zoloz. Utbildad danslärare vid Luleå Tekniska Universitet samt Zena Romett floor-barre-lärare i New York, USA. En av få som har rätt att undervisa denna stil i Sverige.

ALLA är varmt välkomna! Ingen förkunskap krävs och man jobbar efter egen förmåga, möjlighet och dagsform. Anmälan görs till pia@zoloz.se eller genom att fylla i formuläret längst ner på sidan.

Ett exempel på hur det kan se ut:

Det finns fler klipp på youtube för de som vill se mer. Sök bara på floor barre Zena Romett.

Välkomna!

Floor-barre

Anmälningsformulär: