Bilder från helgkursen med Bella

Hej!

Förra helgen var Bella här hos oss i Skellefteå och höll i helgkurs i floor-barre. Vi var ett gäng som fick jobba igenom våra muskler ordentligt under helgen och känna träningsvärken kommande dagar. Utåtvridningsmuskler, fötter och bål fick sig en ordentlig omgång tillsammans med lår och rumpa. Wow! Floor-barre är verkligen bra träning – både som dansteknik och som styrka. Ett superbra komplement till annan dansträning samtidigt som det är bra helt i sig då man tränar och stärker kroppen på ett skonsamt sätt. Bella är suverän!

Hon är också sugen på att undervisa mer floor-barre för oss Skelleftebor och under våren kan hon hålla i en kortare kurs med träning varannan fredag kl 18-19 om tillräckligt stort intresse finns. Så OM du är intresserad av floor-barre så rekommenderar jag dig att höra av dig till någon utav oss så snart som möjligt så kan vi börja planera fler träffar. Kul!

Här är bilder från helgen som var (klicka på dem för större bild):

Stort tack till estetiska programmet dans för att vi fick hålla till i era härliga salar med golvvärme! Skönt då man ska ligga på golvet och jobba.

Och tack till Bella som höll så fin kurs. Nu ser vi fram emot mer!

/Pia