Invigning och öppet hus 1 september

Jag vill varmt välkomna dig till invigning av Zoloz Yogastudio på Storgatan 26 den 1 september 13.00-19.00!

Det är en nygammal plats för Zoloz. För er som hängt med länge så är adressen inte ny. Under flera år delade jag nämligen lokalen med Berättarföreningen och CirkuSkellefteå. Jag sa upp lokalen under mitt sista år på hälsovägledarutbildningen och flyttade sedan in på Yogease i våras, på ett andrahandskontrakt. När det stormade med uppköp av hyreshuset och oklar framtid i den lokalen tog jag därför kontakt med min gamla hyresvärd och fick veta att Berättarföreningen hade sagt upp vindsvåningen på Storgatan 26. Helt plötsligt fanns möjligheten att flytta tillbaka, med ett förstahandskontrakt, och jag tog den! 

Som jag berättade för de som var på restorative i söndags så känns det nytt och spännande men samtidigt som att komma hem, som att cirkeln är sluten. Jag längtar och ser fram emot att inviga yogastudion, att sätta ner Zoloz rötter och landa. Bygga community, skapa en verklig oas, en plats att bara vara. Så fint! 

Tillsammans med min sambo och mina föräldrar har jag fixat och fejat, byggt väggar, taptetserat, målat, klickat golv och satt upp draperier (STORT TACK för all eran hjälp! Det har varit ovärderligt!). Nu är det bara lite fix kvar innan jag på söndag kan öppna dörrarna och önska er hjärtligt välkomna till Zoloz nya hem. Jag hoppas att du vill komma under dagen! En chans att se de nya lokalerna, dricka te, hänga med andra likasinnade samt prova på våra pass gratis inför kursstart. Självklart kan du också boka dig på kurser och köpa klippkort av mig. 

En liten tjuvkik på hur det ser ut...

Schema för dagen:

13.00 – dörrarna slås upp och vi bjuder på te och tilltugg

13.30 – viryayoga för nybörjare med Ann Degerman

14.30 – jazzdans för nybörjare med Ida Lindberg 

15.30 – yoga för ryggen med Pia Burman

16.30 – viryayoga fortsättningsnivå med Pia Burman

17.30 – slow flow med Sofia Lindblom

18.30 – yinyoga med Sofia Lindblom

Allt du behöver veta om invigningen:

Under invigningsdagen behövs ingen föranmälan, du kan bara svänga förbi närsomhelst under dagen (mellan 13.00-19.00). Under de gratis prova-på-passen får alla som ryms vara med och först till kvarn gäller. Mellan varje pass är det en paus och chans att ställa frågor. Vi kommer även lotta ut priser bland deltagarna så kom ihåg att lämna namn och mailadress när du kommer!

Veckan därpå finns också chans att prova våra olika yogaformer för halva priset. Då är det fullånga pass och du bokar in dig via bokningssidan. Platserna till dessa öppnas upp under invigningsdagen. 

Boka även in helgen 7-8 september för en härlig yogahelg – mer info kommer!

Än en gång – varmt välkommen under invigningsdagen!

/Pia Burman, Zoloz grundare