Ny månad – ny start

Hej,

Ja, nu under påsken så har tiden bara svischat förbi med många timmar ute i solen och det vackra vårvintervädret och helt plötsligt är vi inne i april månad. Hur gick det till? Det innebär också att fast det känns som att jag just precis startat företaget så har snart halva tiden av min starta-eget-bidragsperiod snart har gått! Panik! Nu är det bara att ta tag i företaget och gno på som den flitigaste arbetsmyra ni kan tänka er. Swoosh, så är säkert sommaren här och allvaret med den.

Ikväll/natt har jag lagt ner dryga tre timmar på att sortera alla företagsrelaterade papper, kvitton, räkningar mm och packat ihop för att ta med mig imorgon bitti då jag ska på möte hos en redovisningskonsult som ska få hjälpa mig med allt det jobb som inte känns så himla kul och som jag inte heller har så bra koll på. Bokföring, redovisning, kredit, debet, moms hit och moms dit…

Jag är rejält trött nu, men det känns så skönt att ha gått igenom alla dåliga samveten som gömt sig i byrålådorna. Vårstädat lite på något vis.

Och då jag är klar där imorgon så blir det att ringa kommunen och se varför min mail markerats som spam på deras servrar (är det någon i min bekantskapskrets som har fått spam-mail av mig?), försöka få kontakt med kommunhälsan och tillväxt. Och så är det verkligen dags att börja sälja dans! Både inför hösten och det lilla som är kvar av våren. Marknadsföra öppet hus den 16 april, planera sommarkurserna och sommar-drop in, locka folk, söka pengar mm mm

Nu är jag peppad! Påsken har varit fullproppad och jag är trött, men samtidigt fylld av ny fräsch energi. Energi från tid med familj och vänner, energi från sol och friskluft. Energi av att det nu är sommartid och ljust längre på kvällarna. Så otroligt skönt!

Önska mig lycka till imorgon! Tar det alltför många timmar så blir jag väl ruinerad på kuppen!

20130404-001229.jpg20130404-001339.jpg

Arbetsytan har sett ”nalta eljest” ut ikväll, eftersom vi haft gästfrämmande i kontoret/gästrummet ända sen långfredag och imorgon kommer Ninnie tillbaka, så det var liksom inte värt att plocka undan extrasängen. Men ganska bra var nog det så jag kunde sprida ut mig med många olika högar.

Nu är det dags att sova så jag slipper vara oförskämd och gäspa mig igenom mötet imorgon!

Godnatt,
Pia