Nyhet! Massage hos Zoloz

Hos Zoloz hittar du yogastudio, danskurser, schyssta workshops och retreatdagar… och nu även massage! Att vi har ett stort fokus på hälsa och ditt välmående hoppas vi du har märkt av och nu är vår förhoppning att massagen kan vara ytterligare ett steg i detta. Massage har goda hälsoeffekter och är något vi alltför sällan unnar oss – ja, jag i alla fall!

Att få in massage i huset känns därför riktigt härligt och bra. Tänk att få lägga dig ner på massagebordet, stanna upp och få hjälp att massera ut spänningar och stress – i samma mysiga och varmt välkomnade lokaler som yogan. Själva massagen sker i det mindre rummet där vi har lounge och omklädning i samband med yogaklasser. Vi flyttar undan det lilla bordet och ställer in en massagebänk i stället. Det blir hur mysigt som helst!

Vem är det som masserar? Låt mig introducera Nina Wikner! Nina är sjuksköterska i botten och driver nu företaget Rädda 1 liv där hon arbetar med att utbilda inom HLR och första hjälpen. Hon är även utbildad inom klassisk massage och kommer att vika sina måndagar till att massera i Zoloz lokaler. Det här ser jag verkligen fram emot och jag hoppas ni är fler som välkomnar denna nyhet!

Ett av mina önskemål är nämligen att lokalen ska fyllas med liv under hela veckan, även på dagtid, och inte enbart i samband med yogaklasserna. Jag tror att energin och atmosfären blir varmare och mer välkomnande ju mer vi fyller studion med. Att det känns att det är mer liv, mer hälsa, mer välmående på gång. Huset står liksom inte still när vi inte har yoga. Så det här blir ett ypperligt komplement.

Nu när massage gör entré i vår fina lokal kommer i alla fall jag att unna mig mer massage! Kommer du?

OBS!
Första två veckorna erbjuder Nina ett toppenerbjudande för alla nya massagekunder. Du får 100 kr rabatt på all massage, oavsett längd! WOW! Det är riktigt generöst!

Läs mer om massagen här och gör din bokning här. Varmt välkommen till ännu mer hälsogivande stunder hos oss!