Paus-yoga i arbetsdagen

Jobbar du hemifrån? Sitter du mycket? Här kommer tips till dig!

Just nu är vi många som arbetar hemifrån och kommer att fortsätta med det efter julledigheterna. 

När vi sitter mycket (och kanske inte alltid så korrekt?) kan vi snabbt bli trötta i våra ryggar och känna värk och stelhet smyga sig på. 

Mina videotips som jag kallar yoga-paus riktar sig just till dig som sitter mycket stilla. Här får du igång lite blodcirkulation och får röra på dig så att kroppen känns smidigare och lättare. 

Berätta gärna vad du tycker om klippen och dela dem vidare till dina kollegor om du gillar dem!

 

Här hittar du de fyra olika videorna jag släppt nu i slutet av 2020. Kanske kommer det upp mer senare om just paus-yoga. Prenumerera gärna på youtube-kanalen! Där lägger jag varje vecka ut något nytt klipp. 

Hoppas det här ska kännas bra i kroppen! /Pia

Ps. i ett av klippen gömmer sig en blooper…. det tyckte jag var väldigt pinsamt att jag missat när jag såg det! Men eftersom klippet redan låg ute och hade delats i min epostlista bestämde jag mig för att helt enkelt bjuda på det! Pust!