Props? Vad ska du ha dem till och hur gör du egna?

Som du säkert upptäckt är jag väldigt förtjust i olika props – eller hjälpmedel – som vi kan använda oss av när vi yogar. När du går på en viryaklass är det ofta en mängd olika props som dyker upp och kanske undrar du vad du ska ha dem till? Och finns det något du kan ersätta dem med när du yogar hemifrån?

I veckans yogatips har jag laddat upp en film på youtube som jag spelade in tidigare i år och la upp inne på medlemssidan för Stoppa ryggont. I tisdags startade jag upp en nybörjargrupp och blev påmind om att inte alla är lika vana vid alla block, band, filtar och bolster som finns till vår hjälp. Därför vill jag dela det här klippet med er alla! Det kan vara en djungel med alla props och en kort genomgång skadar inte!

Spana in klippet här:

Även om du har yogat länge kanske du undviker props? Kanske har du en tanke om att det är för andra – kanske någon som är stelare än dig, mer ny på yoga än dig eller att det är lite finare att klara sig utan?

Den tanken vill jag att du slår undan och att du börjar testa dig fram och utforska props nu!​

Props är det bästa som finns när vi yogar!