Repertoargrupp

 

Hej!

Nästa termin kommer Zoloz att starta upp en repertoargrupp i Skellefteå. Repertoargruppen är för dig som vill dansa för publik och gillar att uppträda. För att gå repertoargruppen krävs att du också går minst en teknikklass i veckan i simonsonteknik, antingen på tisdagar eller torsdagar. Optimalt är om du går kursen på torsdagar då repertoartiden ligger direkt efter den. Du som anmäler dig till repertoar men inte dansar i torsdagsgruppen får själv ansvara för att värma upp ordentligt innan.

På repertoartiden kommer vi att fokusera på att lära in  koreografier som vi sedan kan använda vid olika uppträdanden. Repertoargruppen blir också Zoloz elev-danskompani och kommer vid många fall att vara ansiktet utåt för oss. Inplanerade framträdanden är Dansens dag den 29 april och ett danscafé i slutet av terminen. Alla grupper kommer att medverka i danscaféet, men repertoargruppen får en större roll och framför kanske 4-5 danser. Gruppen kommer också att kallas in då vi får erbjudanden om att uppträda på olika tillställningar. Det kan innebära kort varsel, men tanken är att vi redan ska ha färdigt material att visa upp.

DSC_0227Det viktigaste för att gå repertoargruppen är att du vill uppträda, att du vill lägga ner energi på repetitioner och att du kan tänka dig att ställa upp vid olika framträdanden. Du ska vara öppen för att jobba med improvisation och komposition, eget skapande samt att lära in mycket material under relativt kort tid. Vi kommer också att uppmuntra denna grupp att anmäla sig till helgkurser, samt ev vid något tillfälle ta in gästlärare till denna grupp.

Pris för repertoargrupp är 950 kr och inga rabatter gäller för denna grupp. Det kommer att bli en riktigt rolig termin och jag ska jobba för att vi kan få fler uppträdanden än de två som nu är inplanerade!

Välkommen!

/Pia