Yogaterapi

Hej!

Spanien YOGA 2014 333För dig som funderar på att anmäla dig till yogaterapin på tisdagar 13.50 så kommer här lite mer information:

På yogaterapin så yogar vi lite lugnare och använder oss av väggar, stolar, block och band som hjälpmedel för att komma in i positionerna. Vi anpassar mer efter varje person och tid att fråga och testa sig fram finns. Den här klassen är särskilt för dig som har skador, värk eller andra fysiska problem men alla är välkomna. Vi kommer att ha olika teman olika veckor, med fokus på olika kroppsdelar. T ex kan en klass handla mest om höfter och en annan mest om axlar. Vi går igenom övningar som du även kan göra hemma själv för att få bukt med dina problemområden. Det är DU som är experten på din egen kropp. Du vet vad som funkar och inte, men jag är där för att vägleda dig och se om jag kan hitta alternativ som passar.

Jag har gått viryayogans grundutbildning på Nordiska Yogainstitutet och är registrerad RYT-200 hos Yoga Alliance. Jag har efter grundutbildningen även gått en påbyggnadsutbildning i yogaterapi med Doug Keller och Josephine Selander. Under påbyggnadsutbildningen lärde jag mig flöden och moduler särskilt anpassade till yogaterapi samt en massa information och anatomi, anpassningar och biomekanik. Jag kommer även att påbörja en rehabyoga-utbildning under 2015, med start i februari, där jag hoppas kunna lära mig ännu mera matnyttigt att ta in på dessa klasser.

Du kan läsa mer om rehabyogan här: rehab-yoga-utbildning

Lokal för kursen är ännu inte bestämd, men du kommer att få information om det innan start. Om du har fler frågor är du varmt välkommen att kontakta mig! Kursen startar vid minst tio personer anmälda.

/Pia

pia@zoloz.se, 070-546 86 27