Vi firar morsdag hela veckan!

Morsdag är väl verkligen något som är fint att fira? Vi kan fira våra egna mödrar, våra vänner som är mammor och oss själva (om vi har barn). Det kan till och med vara så att vi firar någon som haft en modersroll i våra liv, även om det inte är vår biologiska eller adoptivmamma. Under hela veckan uppmärksammar vi mammor genom flera erbjudanden + att Sofia leder en härlig morsdagsrestorative på söndag!

Söndag den 26 maj kl 18.00-19.30 med Sofia Lindblom

Så här beskriver Sofia morsdagsyogan:
” ett pass restorative yoga som hyllar mödrarna runtom oss och inom oss genom positioner som berör vårt kreativa andra chakra och vårt klarseende sjätte chakra. ”

Du bokar genom vår vanliga bokningssida. Har du ett klippkort hos oss så dras klippet från ditt kort och i terminskortet ingår passet. Det går även fint att betala på plats med Swish om du inte har kort. Om någon av er som har klippkort hos oss vill bjuda en mamma på en klass så kan du maila mig så bokar jag en extra person på ditt kort!

Restorative yoga är en stillsam yogaform där du vilar länge i olika positioner. Det handlar varken om att stretcha eller stärka kroppen utan om att slappna av, öppna upp och återhämta dig med hjälp av vila. Passar alla som vill gå ner i varv och hitta stillheten, även äldre, gravida och personer med olika skador. Välkommen!

Erbjudanden:

Under hela veckan har du möjlighet att köpa ett klippkort till rabatterat pris. Femkort för 625 kr (ordinarie 775kr) och tiokort för 1350 kr (ordinarie 1500kr). Korten är giltiga i tre respektive sex månader. Du mailar pia för att starta upp ett nytt kort – ange namn, telefon och mail till personen som ska använda kortet! Perfekt gåva!

Vi erbjuder också 10% rabatt i shoppen hela veckan. Varför inte ge bort en yogamatta eller ett lyxigt bolster? Eller införskaffa till dig själv inför sommaren? Betala på plats i studion med Swish i samband med yoagklasserna den här veckan.

Varmt välkommen att besöka oss!