Yoga drop in

Yoga Skellefteå
Yoga Skellefteå

Vill du stärka kroppen, öppna upp och stretcha stela muskler samt lugna sinnet? Kom och möt dig själv på mattan! Yogaträningen innebär träning för både kropp och sinne.

Viryayoga är en dynamisk yogaform som kopplar ihop rörelser med andning och blir en slags meditation i rörelse. Under hösten fokuserar jag på nivå 1 av viryayogan och blandar ibland in lite från nivå 2. Du som är absolut nybörjare är välkommen – tillsammans med dig som har yogat förut! Yogan passar alla och blir vad du själv gör det till. Vi följer viryans modulsystem som är framtagen av erfarna yogaläraren Josephine Selander tillsammans med dans- och idrottsnaprapaten Malin Flinck. De tio modulerna består av uppvärmning, solhälsningar, stående positioner, armbalanser och magstärkande övningar, höftöppnare, bakåtböjningar, framåtfällningar, avslutande positioner och savasana/avslappning.

Drop in är möjligt på alla pass, i mån av plats. Du kan boka via mail eller sms eller bara dyka upp och hoppas på att en plats finns ledig. Pris för drop in är 130 kr per tillfälle. Under oktober kan du som registrerat dig hos Sober october droppa in för halva priset. Ta med en utskrift på ditt registreringsmail för att få rabatten. Du betalar kontant eller via swish.

TIDER FÖR YOGA:

  • Tisdag 19.30-20.45
  • Torsdag 19.45-21.00
  • Fredag 16.00-17.15
  • Söndag 15.00-16.15 i Byske

Varmt välkommen!

/Pia