Zoloz öppnar yogastudio

Som många av er säkert redan vet så öppnar Zoloz yogastudio 2019.
Här kommer infon du behöver – och berättelsen bakom. 

I januari 2013, för snart sex år sedan, så startade jag (Pia) och Bella upp Zoloz – dans och hälsa. Då var företaget helt inriktat på dans med kurser, företagsevent, uppträdanden och friskvård. Sedan dess har mycket hänt. Numera driver jag Zoloz själv och sedan 2014 är yogan en stor del av verksamheten. Mellan 2015-2018 utbildade jag mig till hälsovägledare vid Luleå Tekniska Universitet parallellt med företagandet och efter examen var det dags att hitta nya mål. Ungefär samtidigt som jag bestämt mig för att helhjärtat satsa på Zoloz igen kom ett erbjudande om att ta över lokalen där Yogease har haft sin yogastudio de senaste två åren. Ja! Så klart att det var menat för Zoloz! Jag kontaktade dem direkt och sedan har det varit en spännande period med förberedelser för detta nya. Det är klart att det är nervöst och många frågetecken, men samtidigt känns det så självklart att jag ska göra detta! Det är dags för Zoloz att utvecklas vidare och öppna dörrarna för fler. Zoloz kommer därför att utvidga sin verksamhet till att innefatta en Yogastudio, samtidigt som vi fortsätter erbjuda danskurser och friskvård. Dessutom ger detta möjlighet att ta emot kunder för hälsovägledning i samma lokal. En massa fina möjligheter med andra ord!
Info om nya Yogastudion:
Jag vill skapa en plats där alla känner sig välkomna. Där du kan landa, bara vara, fokusera på dig själv och din egen hälsa och även få med dig metoder och övningar att använda dig av hemma. Studion kan få vara en oas att återhämta sig på, att lyssna in till sig själv och att få duga precis som du är.
Du blir välkomnad med värme, kunskap och rörelseglädje! 


Zoloz flyttar in vid årsskiftet och första veckan hålls stängt för att göra i ordning studion. Därefter startar aktiviteter från v.2All bokning på så väl klasser som kurser och workshops sker genom Zoloz. Vi har ett nytt bokningssystem som du hittar via zoloz.se/boka.För att sätta igång ett terminskort eller klippkort mailar du pia@zoloz.se. Då startar jag upp ett kort till dig som sedan kommer finnas digitalt lagrat på bokningssidan. Du slipper alltså hålla reda på ett fysiskt kort! Meddela mig vad du vill köpa samt namn, telefonnummer och e-post till den som ska använda kortet. Det arbetas just nu på att koppla en betaltjänst till sidan, men tillsvidare sker all betalning via swish eller faktura. Yogalärare på schemat är Pia Burman, Sofia Lindblom och Anna Jakobsson. Du kan välja bland klasser i viryayoga, yinyoga, vinyasa, kundalini, restorative och lunchyoga. Utöver klasschemat kan du gå fördjupningskurser, workshops och yoga för kunniga gästlärare bl a. På lediga tider kommer lokalen finnas tillgänglig för uthyrning. Kontakta mig för mer info och bokning: pia@zoloz.se.
Terminskort, klippkort och drop in… vad passar dig?
Vi erbjuder flera olika val för att du ska hitta det som funkar allra bäst för dig!Terminskort 2500 kr gäller för obegränsat antal klasser januari-maj. Perfekt för dig som vill yoga en gång i veckan eller mer!Klippkort 10 klipp för 1500 kr. Boka fritt upp till 10 pass under terminen. Klippkort 5 klipp för 775 kr. Boka fritt på schemat upp till fem tillfällen.Drop in 175 kr. När du vill gå på enstaka klasser och betala per gång.Fördjupande kurser med olika teman. Individuellt prissatta. Se bokningssida.Workshops med egna och gästande lärare. Individuellt prissatta.Retreats. Dagar med flera timmars yoga och längre paus i vardagen. Starta upp ditt termins- eller klippkort genom att maila pia@zoloz.se!
På gång: 
Välkommen att yoga, dansa och stärka din hälsa hos Zoloz under våren!29/12 – Nyårsyoga med Pia och Sofia. Platser kvar!v. 2 – Öppet hus där du har chans att prova på vårt utbud gratisv. 3 – preparationskurs danskurs för nybörjarev.4 – start för terminskurser i modern dans och jazzdansFredag 25/1 – Kula Bazaar pop-up store med härliga yogakläder mm 10/2 – Move your heart med Pia, Sofia och LenaWorkshop med Sara Hoy som släpper boken Yoga, Vetenskap & Fakta (preliminärt i april).15/5 – Hipomania! Workshop med viryans grundare Josephine Selander 28-30 juni – Kids Yoga Teacher Training i samarbete med Yogi Beans, New York. Endast 20 platser!Fler workshops och kurser tillkommer – håll utkik på Facebook!

God jul, Gott nytt år och välkommen till Zoloz nya yogastudio på Södra Järnvägsgatan 38 i Skellefteå nästa år! 

Varma hälsningar, 
Pia Burman, 

Grundare Zoloz
Yoglärare RYT-500 (certifierad viryayogalärare 500h rehab)
Simonsonlärare
Hälsovägledare