Är du redo för sommaren?

Jag vill passa på att informera dig lite om vad som är på gång under sommaren. Vi ser fram emot de härliga sommarmånaderna och har planerat in flera olika yogaklasser, kurser och retreats. För att vi ska kunna genomföra dem behöver vi så klart deltagare och vi hoppas på att få möta dig!

Yogalärarna hälsar glad sommar!

Först och främst vill vi be dig att boka din plats i förväg, gärna så tidigt som möjligt. Att våra arrangemang blir av beror som sagt på att det finns deltagare som vill vara med och det behöver vi veta i god tid innan. Annars är risken stor att vi ställer in. Bokningen hittar du via Zoloz.se/boka eller direkt på zolozyoga.touchupbooking.com/sv 

Klasser/drop in – boka senast kvällen innan så hinner vi se om det blir av och kan planera därefter
Kurser – boka senast en vecka innan, gärna ännu tidigare! Kurser kräver mer planering än drop in och vi vill så klart göra dem så bra som möjligt. Då behöver vi veta att vi har deltagare och gärna vilka ni är så vi kan planera på bästa sätt.
Retreaten i Renbergsvattnet – boka din plats senast två veckor innan. Här behöver vi planera både för dagen och för att hinna forsla ut alla yogaprops, bära undan bänkar i lokalen och göra i ordning. Vi åker alltså ut til platsen flera gånger innan dagen vi faktiskt ses. Så för att underlätta för oss får ni gärna boka er så snart som möjligt. 

Om du inte vet förrän kort inpå om du kommer att kunna delta så får du så klart avvakta, men risken om många tänker på samma sätt är som sagt att eventet blir inställt, vilket är väldigt tråkigt ifall det finns personer som vill gå. Så vänta inte för länge! En annan fördel är att vi kan kontakta dig om det blir någon förändring, t ex att vi byter plats på grund av vädret eller liknande.

Med det sagt så hoppas vi verkligen att vi ses under sommaren!Att yoga utomhus är en fantastisk känsla fylld av frihet, kontakt med naturen och härlighet. Vi andas frisk luft, känner brisen mot kinden, ser himlen ovanför oss och gräset nedanför oss när vi rör oss i yogans vackra flödande rörelser. Vi känner dofter, hör trädens löv frasa i vinden och får en helt ny dimension till yogan. Det vill vi dela med er!
UTOMHUSYOGA
Under sommaren kan du yoga ute med oss massor av gånger! Kartor hittar du längre ner i mailet.
– Tre tillfällen i Båtvik (utanför Byske) den 2, 5, 12 juli och möjligen fler gånger
– 24 tillfällen på Nordanå, vid värdshuset (mån och ons-kvällar)

Du hittar mer info om passen på bokningssidan: zolozyoga.touchupbooking.com/sv/classes
Där ser du vem som håller i passet, vilken typ av pass det är och vilken tid. Vid dåligt väder ställs Båtviksyogan in. Under juni kryper vi in i yogastudion vid dåligt väder på nordanåyogan och i juli ställs det in vid regn. Vi håller tummarna för fint väder!

INOMHUSYOGA
Vi fortsätter med några restorativepass inne i salen på söndagar och dom hittar du också i bokningen. 

KURSER
Utöver drop in kan du gå kurser. Vi startade en superhärlig kurs med yoga för ryggen förra veckan. Det går hoppa på den även denna vecka om du vill. Tisdagar 17.30-18.45. 
Den 8-10 juli Kan du gå på yoga tre dagar i rad och lära dig ett enklare program att använda hemma. I augusti blir det Virya 1 med fokus på stabilitet och expansion med Ann. Se mer på Zoloz.se/kurser . Välkommen att boka! 

PRISER: Drop in: 150-200 kr
Femkort: 775 kr
Tiokort: 1500 kr
Sommarkort: 1900 kr (obegränsat antal drop in)

Plats för yoga på Nordanå: 

En stillsam plats på grönskande Nordanå

Plats för yoga i Båtvik (norr om Byske): 

En utedansbanan vid havet

RETREAT I RENBERGSVATTNET
Två olika datum. Första är nu den 24 juni och det är hög tid att anmäla sig. Det blir en fantastisk dag med compassion, yoga och skogsbad i en underbar miljö tillsammans med Lena Stenvall, Sofia Lindblom och Pia Burman. 

BARNYOGAUTBILDNING
Den 28-30 juni kommer Yogi Beans från USA hit och håller i en utbildning inom barnyoga. Kursen hålls på svenska, materialet är på engelska. Det finns några platser kvar för dig som vill gå! Läs mer på Zoloz.se eller kontakta mig. Det blir en superhärlig kurs för alla som är intresserade av att yoga med barn!

Jag har försökt hålla mig kort men det blir fort mycket info. Jag hoppas du orkat läsa hela vägen. Kontakta gärna mig om du har några frågor! Varmt välkommen på sommaryoga! :)

Första sommaryogan utomhus är ikväll… skynda boka!
/Pia