Dans Skellefteå

Hej!

Nu på torsdag är det dags! Då startar kurserna i dans i Skellefteå upp. Som det ser ut just nu så blir flamencon mest troligt tyvärr inställd (om det inte dundrar in anmälningar snart) men både dansmixen för vuxna nybörjare och simonsonkursen för fortsättningsnivå kommer att dra igång på torsdag. Så kul!

Det finns fortfarande några platser kvar om Du är intresserad!

(17.30-18.25 Flamenco)
18.30 – 19.25 Dansmix, vuxna nybörjare
19.30-21.00 Simonsonteknik/modern jazz fortsättningsnivå

Om du vill gå så skickar du din anmälan med namn, personnummer, adress och telefonnummer till pia@zoloz.se samt anger vilken kurs du är intresserad av. Start för flamenco kommer också att ske om vi får in tillräckligt många anmälningar. Tveka inte att höra av dig om du har några som helst funderingar och frågor om kurserna!

Svar på några vanliga frågor:

  1. Du behöver inga som helst förkunskaper till dansmixen. Till fortsättningskursen bör du ha dansat minst två år för att anmäla dig. Du kan också prova och se hur nivåerna passar. Prata i så fall med mig först!
  2. Klädsel är barfota samt kläder du lätt kan röra dig i, som t ex tajts/shorts/mjuka byxor och linne/t-shirt. Lager på lager är ett bra tips så du kan skala av dig kläder då du får upp värme, men slipper känna dig kall från början.
  3. Du betalar för hela kursen och kommer att få en faktura av mig. Om du redan nu vet att du kommer att vara borta vid några tillfällen så får du alltså ingen rabatt på kursen.
  4. Det kommer inte att vara någon stor föreställning i slutet av kursen. Vi fokuserar på dansteknik och dansglädje/danskombinationer på lektionerna.
  5. Om önskemål finns från er sida att ha en uppvisning så försöker jag ordna med något, t ex på Dansens dag.
  6. Du är välkommen även om du har skador och problem med kroppen. Jag utgår alltid från simonsontekniken och är medveten om att alla människors kroppar är olika. Vi utgår från just dina förutsättningar och lär oss känna igen i våra egna kroppar vad som går bra och inte. Jag kommer aldrig att tvinga dig att utföra något som din kropp inte klarar av.
  7. Dansmixen kommer att utgå från modern jazz men kan ibland ha inslag av andra dansstilar eller var uppbyggda kring ett tema.
  8. Under kursens gång så kommer du att lära dig mer för varje tillfälle. Jag behåller flera övningar som ni känner igen varje pass och kan jobba djupare med eftersom. Danskombination kommer att bytas ut med jämna mellanrum.
  9. Fokus ligger på dansglädje. Det ska alltid vara roligt att dansa!
  10. Medans vi har roligt och dansar så får vi på köpet god hållning, ökad kroppskännedom, bättre balans och blir både vigare och starkare. Vi får bättre koordination och känner oss kreativa.

Om du är sugen – kom på torsdag! Men skicka gärna ett mail innan. Sprid också gärna till kollegor och vänner så vi blir många i grupperna. Då blir det extra roligt att dansa!

Varmt välkommen!
Hälsningar,
Pia Burman

På torsdag 28/2 startar dans i Skellefteå!
På torsdag 28/2 startar dans i Skellefteå!