Inställt: Floor-barre med Isabell Dahlin

Floorbarren kommer att flyttas till ett nytt datum, ev inte förrän i höst.

Lördag 24 mars gästar Isabell ”Bella” Dahlin Zoloz för en härlig workshop i Floor-barre. 

Nivån är öppen, vilket innebär att alla är välkomna oavsett förkunskaper. Du kan vara total nybörjare eller avancerad och ändå få ut mycket av klassen. Det blir lite vad du själv gör det till!

Floor-barre brukar liknas vid ”balett på golvet”och utförs sittande och liggande på golvet indviduellt medans Bella går runt och korrigerar och instruerar. Du kommer att få arbeta ordentligt och träna dansteknik och styrka. Hela kroppen aktiveras och efteråt känner man sig härligt lätt i kroppen och bra placerad. Du kan träna floor-barre enbart för den bra träningens skull eller som ett utmärkt komplement till dans. Om du dansar annat kommer du att känna att du får god användning av floor-barreträningen då du ska ta balanser, jobba med tonduer, piruetter mm. Toppenbra!

Bella är utbildad för Zena Rommett i USA och är en av få som har rätt att undervisa floor-barre i Sverige. Hon är duktig och väldigt tydlig då hon undervisar.

Floor-Barre är skonsamt för kroppen och passar även dig som är äldre eller har skador av olika slag.

Arrangeras i samarbete med studieförbundet Bilda. Anmälning sker via https://bilda.nu/studiecirkel/floor-barre-med-isabell-dahlin-405378 och priset för detta är 250 kr. Läs gärna igenom anmälningsreglerna så du ser vad som gäller kring avanmälningar osv. Lokal blir mest troligt danssalarna på Anderstorpsskolan, men det kan även bli i en annan lokal inne i Skellefteå.

Du kan höra av dig till Pia@zoloz.se om du har frågor kring workshopen.

Välkommen!