Din rörliga rygg – yogaworkshop med Pia

Yogaworkshop med fokus på ryggens välmående.

Välkommen på en yogaworkshop som fokuserar på ryggen! Du får utforska ryggen i olika rörelser och yogapositioner. Stärka, öka rörlighet och mobilitet samt hitta schyssta lägen för din rygg så den kan må så bra som möjligt. 

Tid: måndag den 9 april kl 18.00-20.30

Plats: Bildas lokal på Åsgatan 24 (bredvid pizzeria Viking)

Pris: 290 kr

Anmälan: direktlänk här

En lång yogaklass med workshop kring ryggen. Hur kan vi stärka och öka rörligheten i våra ryggar? Hur arbetar vi säkert med bakåtböjningar?

Den här klassen kommer att ha ett extra stort fokus just på ryggen och hur vi på ett bra sätt kan arbeta med ryggens hälsa i yoga. Vi stärker, jobbar med rörlighet och även några övningar i par där ni får hjälpa varandra att hitta ett schysst utrymme för ryggen. Det blir en ordentlig uppvärmning, flödande stående sekvens och sedan detaljarbete kring ryggens förutsättningar i bakåtböjning och rörlighet. Det blir fiffiga tips på hur vi förebygger skador och värk i ryggen men också härliga tips för rörelse och stärkande övningar som kan hjälpa dig att minska värk och jobba säkrare.

Målet är att både vana och ovana yogis ska få ut något av denna workshop samt att det ska fungera att vara med även för dig som har värk eller andra problem med kroppen. Vi antar ett nyfiket utforskande av ryggen där du får testa dig fram med guidning från mig.

Varmt välkommen!
/Pia