Kul med danskurser!

Hej!

Nu är terminen igång för två av mina grupper i Skellefteå. Dansmix för vuxna nybörjare och simonsonteknik/modern jazz fortsättningsgrupp. Jag hade andra lektionen ikväll och det var så roligt att se nya ansikten på plats!

I nybörjargruppen har det börjat fem nya deltagare denna höst och kanske kommer det en sjätte för vi hade påhälsning av en kvinna som var intresserad innan vi började idag. Det innebär att det nu finns 3-4 platser kvar i gruppen om det är någon fler där ute som är intresserad av att haka på! Först till kvarn gäller, som vanligt. Jag har sagt att vi ska vara max 16 st i gruppen och idag då vi var 12 så kändes det att man inte kan vara så många fler. Jätteroligt med nytillskott och härlig energi på dansen idag! Men det får inte bli alltför trångt i danssalen. Vi måste ju alla få lite svängrum och möjlighet att se oss själva och varandra. Så om vi nu blir 12-13 st som vi är nu så känns det som en riktigt härlig och lagom stor grupp.

Min tanke är att jag nästa termin ska starta upp en absolut nybörjar-grupp och låta den befintliga nybörjargruppen gå över till något som vi kanske kan kalla avancerad nybörjare. Jag vet inte exakt vad jag ska kalla nivåerna än, men gruppen vi har nu kommer då att bli nivå nr 2 och jobba vidare mot att så småningom bli ”slow intermediate”, eller nivå 3. Det vill säga om de som går i gruppen väljer att fortsätta även efter jul. Och att det finns underlag för att starta en helt ny nybörjargrupp. Hoppas!

I fortsättningsgruppen finns det lite fler lediga platser över. Det är nu fem st, men fem riktigt härliga danstjejer! Vi tar gärna in fler deltagare på den kursen, men den funkar även på fem st.  Känns riktigt kul att vara igång även med denna grupp! Ser fram emot att jobba på fram till jul och se hur de utvecklas tillsammans.

Nästa vecka, på tisdagen, så startar dagtidskurserna i flamenco och dansmix upp. Båda två på nybörarnivå och för er som har möjlighet att dansa den tiden så tycker jag det är ett perfekt tillfälle! Man är lite piggare på förmiddagen och det är en annan känsla än att dansa på kvällen. Det finns platser kvar i båda grupperna så det är bara att skynda in med anmälan så ni hinner vara med från start! :)

Summa summarum så tycker jag bara att det känns otroligt kul att vara igång med dansundervisningen igen. Vilka fantastiskt härliga deltagare jag har! Om ni fortsätter på samma sätt som nu så kommer vi att få en alldeles fantastiskt härlig höst ihop!

Tack för idag!
/Piab-hall