Platser kvar!

Hej!

Det finns fortfarande platser kvar i alla höstens danskurser. Du är välkommen att börja även om du missat ett tillfälle eller två. Dansmix för vuxna nybörjare på torsdagkvällar har bara några enstaka platser kvar så skynda in med anmälan om du vill säkra en plats!

Flamenco nyb tis 9.30-10.40 – Start 10/9
Dansmix nyb tis 10.45-12.00 – Start 10/9
Dansmix nyb 14-18 år tis 18.00-19.20 – Start 10/9
Modern jazz forts 14-18 år tis 19.30-21.00 – Start 10/9
Flamenco nyb tor 17.00-18.00 – Start då tillräckligt många anmält sig
Dansmix vuxna nyb, tor 18.15-19.25 – Start 29/8. Obs! Endast fem platser kvar!
Modern jazz forts 19+ tor 19.30-21.00 – Start 29/8

Svar på några vanliga frågor:

  1. Du behöver inga som helst förkunskaper till nybörjarkurserna. Till fortsättningskurserna bör du ha dansat minst två år för att anmäla dig. Du kan också prova och se hur nivåerna passar. Prata i så fall med mig först!
  2. Klädsel är barfota samt kläder du lätt kan röra dig i, som t ex tajts/shorts/mjuka byxor och linne/t-shirt. Lager på lager är ett bra tips så du kan skala av dig kläder då du får upp värme, men slipper känna dig kall från början.
  3. Du betalar för hela kursen och kommer att få en faktura av mig. Om du redan nu vet att du kommer att vara borta vid några tillfällen så får du alltså ingen rabatt på kursen.
  4. Det kommer inte att vara någon stor föreställning i slutet av kursen. Vi fokuserar på dansteknik och dansglädje/danskombinationer på lektionerna.
  5. Om önskemål finns från er sida att ha en uppvisning så finns möjlighet att dansa på t ex Skyltsöndag.
  6. Du är välkommen även om du har skador och problem med kroppen. Jag utgår alltid från simonsontekniken och är medveten om att alla människors kroppar är olika. Vi utgår från just dina förutsättningar och lär oss känna igen i våra egna kroppar vad som går bra och inte. Jag kommer aldrig att tvinga dig att utföra något som din kropp inte klarar av.
  7. Dansmixen kommer att utgå från modern jazz men kan ibland ha inslag av andra dansstilar eller var uppbyggda kring ett tema.
  8. Under kursens gång så kommer du att lära dig mer för varje tillfälle. Jag behåller flera övningar som ni känner igen varje pass och kan jobba djupare med eftersom. Danskombination kommer att bytas ut med jämna mellanrum.
  9. Fokus ligger på dansglädje. Det ska alltid vara roligt att dansa!
  10. Medans vi har roligt och dansar så får vi på köpet god hållning, ökad kroppskännedom, bättre balans och blir både vigare och starkare. Vi får bättre koordination och känner oss kreativa.

Våga ta steget!

Bröstmuskelstretch
Bröstmuskelstretch – en del av dansmixlektionen

För att anmäla dig så mailar du mig på pia@zoloz.se eller ringer 070-5468627.

Varmt välkommen!
Pia