Kursstarter och kundalini med sång och musik

Välkommen till kursstarter och event våren 2020!

Idag startar de första kurserna i Yogastudion för våren upp. Det finns fortfarande platser kvar och möjlighet att haka på! Dessutom anordnas ett event med kundalini, sång och musik på söndag och en spännande heldag med yoga i Niemisel den 26 januari. Låter något av det intressant? Läs vidare!

Längtar du efter att bli stark, smidig, hitta balansen eller att röra dig graciöst? Att minska värken i kroppen och sänka stressnivåerna? Att hitta verktyg för att hantera vardagen och en gemenskap att falla tillbaka på, prata med och röra dig tillsammans med?

Då kanske det är just yogan och gemenskapen i vår yogastudio du letar efter! 
Yoga är unikt på det sätt att det är fysisk aktivitet, andning, meditation och avslappning i ett. I en värld där vi dels rör oss för lite och dels stressar för mycket så hittar yogan en unik balansering som stöttar dig genom livet. Kanske behöver du just nu en fysisk yoga som stärker kroppen och mjukar upp strama muskler och värkande leder? Eller kanske behöver du stillheten som lugnar sinnet, släpper spänningar och hjälper dig komma till ro? Kanske oroar du dig inför framtiden och vill stärka din hälsa i förskott?

Vi har just nu ett flertal kurser som startar upp där du kan anmäla dig. Om det passar dig bättre att droppa in ibland eller kanske yoga flera gånger i veckan så kan klippkort eller medlemskort vara något för dig! Vill du ha vägledning? Boka in ett telefonsamtal med mig genom att svara på detta mail! Du kan också köpa medlemskort och klippkort genom att svara på mailet. Kurser bokar du via bokningssidan! Du kan läsa mer om kurserna på Zoloz.se/kurser

Jag hoppas vi ses!
Varmt välkommen!
/Pia 

Bild på en sidstretch där Pia leder två deltagare i yoga

Den här veckan startar följande kurser upp: 
Måndag 18.00-19.15 viryayoga utifrån nivå 1 med inslag av nivå 2. 12 träffar. 
Måndag 19.30-20.45 introduktionskurs till dynamisk yoga. Fyra träffar. 
Tisdag 19.30-21.00 viryayoga utifrån nivå 2 med inslag av nivå 3. 12 träffar. 
Onsdag 19.30-20.45 startar en ny danskurs för vuxna upp (Baldehallen). 10 träffar. 

I slutet av januari startar två olika rehabyogakurser upp: 
Yogakurs för starka ben och bättre balans samt 
Yogakurs för en stark och rörlig rygg

Nu på söndag väntar också ett supermysigt event med Anki Öberg och Michaela Johansson. 
Sång- och musikyoga på Zoloz
Söndag 19/1 kl 14-16
Pris 280kr

Anki Öberg och Michaela Johansson gästar Zoloz Yogastudio med ett Kundaliniyogapass med lekfull ton och mantrasång!

Anki Öberg
Kundaliniyogalärare sedan 2007, barnyogalärare sant gått en 1-årig bred basutbildning. Håller klasser på Rönnskär och i Ursviken i vårvinter. ÄLSKAR att yoga utomhus och tar ibland med gitarren som en liten extra krydda.

Michaela Johansson är snart klar med sin internationella certifiering till kundaliniyoga- och meditationslärare enligt Yoga Bhajan. Hon undervisar kundaliniyoga på friskvårdskompaniet/yogease och kommer även att erbjuda pass på andra ställen.

Det finns fortfarande några platser kvar. Passa på att knipa en du med!

Den 26 januari blir det en Heldag yoga i Niemiesel
Pia gästar Kula Bazaar och Studio med en workshop kring yoga för rygghälsa. 
Under tre timmar får du grotta ner dig i yoga för ryggen. Vi har tid för att nörda ner oss och jag hoppas du får med dig ökad kunskap om din rygg och ryggens strukturer, stärkande övningar för ryggen samt rörlighetsövningar. Petra i sin tur håller en workshop med Varmt välkommen att haka på mig upp till Norrbotten!

Varmt välkommen på kurs, workshops, event och som medlem i vår!

/Pia