Nytt år, nya danskurser!

Hej!

Nu är vi inne i januari och det är snart dags för uppstart av danskurser. Nytt år, nya möjligheter brukar man säga. Och visst stämmer det! Många tar sig en liten extra funderare på vad de vill göra i sitt liv just vid nya årets början. Kanske handlar det om att ta vara på nuet, att stressa mindre, att umgås mer med familj och vänner. Kanske vill man börja träna, prova något nytt, utmana sig själv eller unna sig lite tid där man gör något för sin egen skull som känns roligt och utvecklande.

Kanske hör du till dem som vill börja dansa? Dans är väldigt givande på många olika sätt. Dansen kan vara din egentid där du bara får fokusera på dig själv, det kan vara en källa till glädje och uttryck, en chans att träffa nya människor och ett sätt att träna. Dans är bra för både kropp och knopp. Man tränar hela kroppen, blir mjukare och vigare, får minskad värk, blir gladare och mer kreativ. Man övar upp balansen och får även engagera hjärncellerna en hel del. Vi har flera olika danskurser som du kan välja på:

Danskurser i Skellefteå våren 2014
Danskurser i Skellefteå våren 2014

I nybörjarkurserna behöver du inga förkunskaper. Jag lär ut allt från grunden och tar det metodiskt och lugnt. Vi värmer upp kroppen ordentligt, övar dansteknik och danssteg och avslutar alltid klasserna med en härlig danskombination. Du kan gå kurserna även om du har skador eller värk. Prata med mig innan så hjälper jag dig att anpassa övningarna.

På kurserna som är märkta med ”öppen nivå” kan alla som vill anmäla sig oavsett förkunskap. Där kommer övningarna att läras ut på nybörjarnivå (om nybörjare är anmälda) och byggas på med mer utmanande alternativ för de som dansat lite längre.

Vi dansar barfota i kläder som är lätta att röra sig i. Om du har några frågor – tveka inte att ta kontakt med mig!

För att anmäla dig kan du maila pia@zoloz.se eller fylla i formuläret nedan:

Varmt välkomna att börja dansa i vår!
/Pia

Danskombination
Danskombination

DSC_8474

Bra vibrationer
Bra vibrationer