Julavslutning med dansgrupperna

Hej!

Igår hade jag, Pia, julavslutning med mina dansgrupper i Skellefteå. Jag bjöd in alla grupper till en trevlig kväll där vi både fick lära känna varandra lite bättre och dansa ihop. Så här i jultider har många fullt upp och vissa har redan hunnit åka från stan, men vi blev iaf 15 stycken som träffades.

Först fick deltagarna presentera sig för varandra med namn och rörelse vilket följdes av en övning där alla står och tittar runt i ringen på varandra och då man får ögonkontakt med någon så byter man plats. Det bjöd på många skratt och lättade upp stämningen på ett fint sätt. Fortsatte med en tillitsövning där vi två och två ledde runt varandra i rummet och den ena personen fick blunda. En speciell känsla att helt lämna över till den person som leder en och inte själv veta vart man är på väg eller vart alla andra i rummet håller hus. Gick jättebra! Vi fortsatte med några dansövningar (plié, fotövning, developpé, stretcher) till julmusik och sedan en danskoreografi till Jingle Bell Rock som de dansade jättefint.

Efter det fick de 15 min på sig att tänka igenom sina danskombinationer som de jobbat med under terminen och sedan fick de visa upp det för varandra. Totalt blev det sex olika danser som visades och det gick jättebra. Då de dansat för varandra så informerade jag lite inför nästa termin och sedan blev det fika. Julmust, minisaffransmuffins med vit choklad, choklad- och cocosrutor samt pepparkakor. Trevligt!

Känner mig väldigt nöjd över gårdagskvällen. Otroligt trevligt och fantastiska människor som dansar för mig! De är allihop väldigt trevliga och glada och jag är väldigt tacksam för att jag får undervisa dem varje vecka. Nu ser jag fram emot nästa termin och fortsättning med dessa deltagare och förhoppningsvis även nya stjärnor!

En sak som jag tycker är väldigt trevligt är att jag får träffa människor i så olika åldrar. Allt från 15 till 75 år. Jag ser många likheter men även några olikheter mellan de olika åldersgrupperna. Det är verkligen roligt att jobba med alla grupper. Vilken tur jag har som kan livnära mig på detta fantastiska arbete! Snart ett år som egen företagare och jag känner mig positiv inför framtiden!

Nu önskar jag alla en god jul och ett gott nytt år!
Vi ses igen 2014!

/Pia

DSC_8413 DSC_8474 DSC_8488 DSC_8618