Obs! Vi flyttar alla yogakurser online året ut!

OBS! Viktigt meddelande:

Idag har vi fått nya allmänna råd i Västerbotten från Folhälsomyndigheten. Vi avråds från att träffa personer vi inte bor ihop med, att ha möten, gå till gym och badhall och att vistas inomhus med andra.
Utifrån detta har vi på Zoloz beslutat att flytta all verksamhet online!

Vi anser att det är viktigt att följa rekommendationerna och vill visa att vi tar smittspridningen på allvar. 

Det är viktigt att vi alla tar ansvar och följer de allmänna råden. Utifrån de allmänna råden som kommit idag känns det inte bra att fortsätta verksamheten precis som om inget hänt. Vi flyttar därför all yoga som skett i studion till att ges online i stället. 

Vi tycker att den bästa lösningen är att flytta all vår verksamhet online och livesända yogakurserna via zoom

Vi vet att ni är flera som blir besvikna för att ni inte kan yoga i studion. Det är vi med. 
Tyvärr är det inte mycket att göra åt just nu. Vi måste anpassa oss efter det som sker runt omkring.

Vi vet också att ni är flera som känner oro och hellre vill yoga hemifrån. Nu finns möjligheten! 

Kanske kan du faktiskt andas ut nu och känna lugnet? Att få fortsätta yoga från tryggheten av ditt eget hem och inte själv behöva besluta mellan att strida mot magkänsla och restriktioner och att fortsätta yoga? 

Vi är vana vid att undervisa online och känner oss trygga med det.


Vi har gjort det sedan början av mars och är bra på det. Tekniken fungerar otroligt smidigt för att mötas och yoga ihop online.
Om du känner dig orolig för tekniken kan du höra av dig till
pia@zoloz.se så kan vi höras för en genomgång.
Vi loggar också in 15 minuter innan klass så att du som vill kan ställa frågor.

När vi ses online är det väldigt likt en studioklass. Till skillnad från förinspelad yoga ser vi dig som deltar och kan ge dig personlig guidning. Vi planerar för de som är anmälda och ser hur det går för er. Vi anpassar, ger tips om finlir och utmanar när ni är redo!

För dig som redan går kurs hos oss kommer mer info snart via mailen och du kommer att hitta aktuell länk för live-sändningen i ditt kursrum på http://zolozyoga.teachable.com 

För dig som vill börja yoga med oss nu när vi erbjuder ännu mer online så finns möjlighet att haka på!
Vi har hunnit ha en träff på vardera kurs, utom måndagarna som haft två. Kolla in på zoloz.se/kurser och se vad du kan anmäla dig till!

Fördelar med onlinekurs:

Du kan yoga även om du är lite snuvig. Du får tillgång till en inspelning av klassen i ca en vecka efteråt så du kan ta igen om du missat ett pass (eller öva lite extra hemma!). Flera personer har beskrivit det som enklare att fokusera hemma och att det känns som att de är själva med läraren och får en privat yogastund. Det sparar också tid då du inte behöver ta dig fram och tillbaka till studion. 

Vi hoppas att du tar chansen och forsätter yoga online med oss året ut!

/Pia och Ann