Tusen tack för denna termin!

b-hallHej!

Idag har jag haft sista lektionen med sista gruppen och det känns minst sagt konstigt! Fyra kurser och ett friskvårdsställe avslutade på samma vecka och det känns som att tiden bara flugit förbi!

I tisdags avslutade jag mina kortkurser i flamenco och dansmix som jag har haft i maj. Fyra gånger går helt galet fort och fastän jag kan se att deltagarna utvecklats mycket för varje tillfälle så känns det också som att vi setts ungefär en gång totalt. Tiden går fort då man har roligt! Jobbar på att hitta lokal så vi kan fortsätta med dagtidsdans även till hösten. B-hallen på Campus där vi hållit till nu ska byggas om så där kan vi inte vara. Tips mottages tacksamt! För tid och lust finns redan. Det jag behöver är lokal, marknadsföring och fler deltagare.

I onsdags avslutade jag friskvårds-dansen på Skellefteå Kraft. Jag fick välja om jag ville fortsätta hålla dans i juni, men det känns svårt att konkurrera med sol och vackert väder under lunchen. Så jag beslutade mig för att avsluta sista veckan i maj. Det är ännu osett om det blir någon fortsättning till hösten. Jag hoppas och håller tummarna, men det känns lite osäkert då deltagarantalet inte var så jättehögt. Samtidigt så tror jag det kan ta en stund att arbeta in ett nytt koncept. Men nu är det upp till friskvårdsgruppen på SkeKraft. Håll tummarna!

Och ikväll har jag alltså avslutat med mina två torsdagskvällsgrupper. 14 tillfällen har vi hunnit med på något magiskt vis. För inte känns det som att det gått så lång tid! Vuxengruppen är helt underbara där alla alltid är på glatt humör och det är superhärlig energi på klasserna. Det är jättekul, och lite ovant, med positiv feedback (alltså att de verkligen uttrycker att de tycker att något är roligt). Att undervisa dem har verkligen varit en källa till glädje och inspiration! Jag går därifrån med pånyttfylld energi! Idag kryssade alla i att de vill fortsätta till hösten och det känns ju bara hur kul som helst! Heja heja! Det finns även platser kvar i den gruppen om fler vuxna nybörjare vill haka på… (blink-blink). Det börjar om den 29 augusti. Även fortsättningsgruppen är jättefin och idag dansade de så fint och unisont tillsammans. Jag hoppas och vill att det kan bli en fortsättning på den till hösten, men vi måste locka några fler deltagare först. Två års dansvana har jag satt som krav. Hoppas det kan dyka upp några fler anmälningar inför höstterminen.

Som grädde på moset fick jag dessutom blommor av nybörjargruppen! Blir så himla glad! Tack ska ni ha!

Och tack till alla som kommit och dansat med mig under min första termin som egen företagare! Så himla roligt att ni sett mina affischer/annonser/facebookevenemang och vågat ta steget att anmäla er! Ni är guld värda varenda en! Nu sprider vi ordet vidare om att zoloz – dans och hälsa finns i Skellefteå (och Piteå) så att ännu fler glada, härliga människor får chansen att börja dansa! Även om det är i vuxen ålder, eller om man har skador. Och om man inte är glad, men känner att man vill blir glad. Vi dansar för att ha roligt och det tycker jag vi lyckats med. Med råge!

Weeehooooo!

Vi ses på drop in i sommar!

/Pia

Min vackra blomma och jag:

20130530-224743.jpg20130530-224749.jpg
20130530-224757.jpg20130530-225432.jpg

20130530-224913.jpg