Zoloz Yogastudio och corona

Ett kärleksfullt meddelande från oss på Zoloz till er som yogar hos oss.

Under dessa tider med smittspridning och coronavirus som anlänt även till Skellefteå värnar vi om er som besöker oss. Tillsvidare kommer vi att fortsätta hålla öppet i studion samtidigt som vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Det jag skriver nu kan ändras med kort varsel om läget förändras. Vi förbereder oss för att erbjuda mer yoga online ifall vi tvingas stänga ner studion framöver.

OBS! I nuläget finns inga restriktioner för att hålla i olika typer av friskvårdsaktiviteter och träningar där små grupper samlas. Tvärtom är det viktigt att liknande aktiviter får fortgå för de som är friska. 

För att ni ska känna er så trygga som möjligt hos oss inför vi följande åtgärder: 

– Vi ser över städrutinerna och ökar städningen

– Vi har minskat ner antalet deltagare per klass så att ni inte behöver trängas

– Vi uppmanar er som besöker oss att ta med egen yogamatta (och props) och kommer att plocka undan lånematerialet ett tag framöver. För dig som behöver komplettera så säljer vi mattor och props i shopen. Just nu får du köpa matta för 250 kr (ord 300kr) och ett set med matta, klossar, band för 550 kr (ordinarie 600 kr).  

– Vi ber alla att noggrant tvätta sina händer med varmt vatten och tvål före och efter klass

– Om du har symptom som tex snuva, hosta, feber eller problem med luftvägarna stannar du hemma. Även vid milda symptom. 

– Om vi ser någon i studion som uppvisar symptom ber vi personen att gå hem igen

– Om du tillhör en riskgrupp, eller helt enkelt vill ta det säkra före det osäkra kan du boka in yoga online med oss. 

– Vi kommer att komplettera schemat med live-sändningar via zoom för grupper men även privat är möjligt. Du bokar din klass som vanligt i bokningssystemet och kommer då att få en länk till videorummet där du kan delta. Du behöver dator med kamera samt en plats att yoga på hemma. Mer instruktioner kring detta separat. 

Läs gärna folkhälsomyndighetens råd för att skydda dig och andra från smitta: 

https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/skydda-dig-och-andra/

Det är viktigt att inte gripas av panik. Vi vill erbjuda er en fristad att komma till för en lugn stund tillsammans under allt detta. Använd dig av folkhälsomyndighetens råd och sunt förnuft. Välkommen in till oss! /Pia