Pias yogatips: handleder del 1

Tips för att minska ont i handlederna när du yogar

Nu i juni kommer jag att dela med mig av ett nytt kort videoklipp med mina bästa yogatips för dina handleder varje vecka. Varje tisdag lägger jag ut ett nytt avsnitt som du kan kika på och sedan testa hemma. Bra va? 

Många som är nya inom yoga upplever smärta, trötthet och ont i sina handleder.

Därför vill jag nu dela med mig av mina bästa tips för att avlasta handlederna. I det här första klippet kikar vi på hur vi sätter ner händerna i mattan på ett så bra vis som möjligt. Hur vi grundar oss och sprider ut vikten ner mot golvet när vi har vikten på våra händer. Låt händerna bli så stora som möjligt och fördela vikten jämnt. Se klippet här nedanför och testa själv hemma!

Lycka till!

Om du vill ha fler sånna här tips ska du prenumerera på youtubekanalen och även gå med i min e-postlista så får du en påminnelse när ett nytt klipp släpps! 

Spela videoklipp