Dansnyheter för våren

Hej!

Jag har under dagen uppdaterat vårt kalendarium med massa spännande godbitar! Ta en titt!

Det handlar till exempel om en nyligt fastlagt helgkurs i flamenco som jag kommer att hålla den 5-6 april. Det är öppen nivå och jag anpassar efter de deltagare som anmäler sig till kursen. Lördag-söndag kl 10.30-12.00 i danssalen på Västerbottensteatern. 300 kr.

Det står även om två stycken separata workshops med Bella i floor-barre, den 28 mars och den 11 april. Två olika fredagar, kl 17.30-18.30, där man anmäler sig per tillfälle. Det är alltså helt ok att gå den ena men inte den andra. Pris för ett tillfälle är 150 kr och betalas på plats. Det är ändå viktigt att göra en föranmälan (bindande) så att vi vet att vi har tillräckligt många som kommer på klasserna. Det krävs minst 7 st anmälda per tillfälle för att vi ska köra. Sprid!

Tredje saken det står om är Latin jazz med Marlene Garcia Toro. En helgkurs med henne den 25-26 april är sedan länge inplanerat men nu blir det även en kortkurs den 5 maj-2 juni på måndagar, om intresse finns! Mer info om detta kommer snart. Det handlar främst om latin jazz för vuxna, men kan även bli någon barn- eller ungdomsgrupp. Håll ögonen öppna för uppdateringar kring detta!

Det är de tre huvudpunkterna på menyn men det finns även fler godbitar att kika på!

Varmt välkomna att dansa (mer) hos oss i vår!

/Pia

ps. Tänk på att dans räknas som friskvård och att du som får friskvårdspeng från din arbetsgivare kan nyttja den till dessa kurser!