Boka-tidigt-rabatt t o m 30 maj

Hej!

För dig som vill dansa hos oss i höst så tipsar vi om att du har boka-tidigt-rabatt om du anmäler dig senast den 30 maj. Du betalar då 1550 kr per kurs i stället för 1750 kr. Bra va? Anmälan skickas till pia@zoloz.se eller via formulär på hemsidan.

Kursutbud hittar du HÄR (öppnas i ny flik).

Vi erbjuder kurser i viryayoga (nyhet!), flamenco och simonsonteknik/modern jazz på flera olika nivåer. Kvällskurserna hålls i danssalen på Västerbottensteatern och hålls av Pia Burman. Alla är välkomna! Gamla som unga, kvinnor som män… passar även dig med skador och värk!

Här är ett filmklipp på nybörjargruppen 2013 efter att de dansat nästan två terminer. De har dansat simonson/modern jazz på nybörjarnivå då detta spelas in (i höst är de på nivå 2, slow intermediate).

Vill du också dansa i en grupp och ha roligt ihop med andra samtidigt som du utvecklas fort, blir vigare och smidigare, starkare och får bättre balans? Anmäl dig idag! Välkommen!

1 juni har vi ett danscafé där danseleverna som går hos oss nu visar vad de gjort under terminen. Hallen, Nordanå. 60 kr inkl fika.

24 augusti har vi öppet hus där du får prova på de olika stilar som vi erbjuder kurser i. 10.30, yoga, 11.45 flamenco, 13.00 simonson/modern jazz nybörjare, 14.15 simonson/modern jazz forts.

28 augusti drar kursverksamheten igång.

Utöver detta kommer vi även att erbjuda helgkurser och workshops samt göra olika dansframträdanden. Håll koll genom att följa oss på facebook och kika in i kalendariumet då och då!

/Pia