Dans mellan raderna

Hej!

Idag har vi dansat på Skeribi, universitetsbiblioteket här i Skellefteå. De firar 10 år och har haft jubileumsaktiviteter hela veckan och en av deras programpunkter var ”Dans mellan raderna” som vi framförde. Ett blandat program som såg ut så här:

1. Bellas solo med den vackra klänningen

2. Duett med mig och Åsa där vi dansade med böcker

3. Duett med mig och Bella

Det var riktigt trevligt att dansa där. De har så vacker miljö och vacker utsikt, ljust och fräscht. Det var nog ett trettiotal personer som såg oss dansa från olika vinklar och vrår och det kändes väldigt uppskattat. Det är alltid lika roligt att dansa på allmänna platser. Lite oväntade nedslag som överraskar och uppskattas mitt i vardagen.

Kerstin på Skeribi har bloggat och lagt upp två bilder från vårt uppträdande. Det kan ni se HÄR (öppnas i nytt fönster).

För er som funderar på att köpa in dans till erat event kan jag även berätta att vi är flexibla och gärna jobbar fram ett program till er. Vi har färdiga produkter som t ex Dansjukeboxen eller Marry-go-round som vi kan visa, men vi kan även göra ett skräddarsytt program till just ert tillfälle. Mer information om detta kommer inom kort att dyka upp på hemsidan, men tillsvidare kan ni kontakta oss med er idé/era önskemål så kan vi skicka offert och förslag på dans!

Bella o Pia

Imorgon är det dags för helgkurs i latin jazz med Marlene. Ska bli riktigt roligt! Det finns fortfarande några få platser kvar och de som vill kan komma på drop in och bara vara med på en klass. Pris för drop in = 120 kr/st. Välkomna!

/Pia