Ungdomskurs latin jazz

Hej!

Igår tog jag beslutet att stryka simonsonlektionerna från helgkursen nästa vecka. Även ungdomskursen kommer då att enbart fokusera på Latin jazz med Marlene. Det innebär även att kurspriset halveras och hamnar på riktigt billiga 200 kr! Jag hoppas att detta leder till att fler känner att de har råd och vill anmäla sig till kurserna. Det är inte för sent än!

Det kommer att bli en otroligt kul helgkurs fylld med dansglädje och Marlene beskriver den så här:

På Latindance-klasserna kommer ni att få dansa till rytmerna av Latinogenren. Vi kommer att dansa till olika typer av stilar såsom merengue, salsa och bachata m m. Vi kommer att fokusera på grundstegen och sätta ihop dem till enklare kombinationer. Ni kommer att få dras med i en härlig och svängig danslektion där känslan och dansglädjen är det som vi tar med oss hem!

Jag ser själv fram emot kursen och tänkte vara med och dansa. På vuxenkursen finns endast ett ytterst begränsat antal platser kvar, så till den är det bråttom att anmäla sig om man vill ha plats! Till ungdomskursen finns fler platser kvar och ni får gärna hjälpa till att sprida ordet så fler ungdomar nås av att kursen finns och kan komma och vara med.

Helgkurs i latin jazz i Skellefteå. Dansglädje deluxe!
Helgkurs i latin jazz i Skellefteå. Dansglädje deluxe!

Nivån är open level så det är ett perfekt tillfälle för nybörjare och fortsättare att få dansa tillsammans. Du behöver inga förkunskaper för att anmäla dig till kursen!

Varmt välkommen!

/Pia