Nu har vi släppt vårterminens kurser!

Hej!

Nu ligger vårterminens kurser uppe på hemsidan. Klicka bara på rubriken danskurser så kommer du direkt till sidan där de listas. Befintliga kurser fortsätter och dessutom startar vi upp några nya. Bland annat en helt ny nybörjargrupp för vuxna. Du behöver absolut inga förkunskaper och det finns ingen övre åldersgräns. Det blir också uppstart av ungdomsgrupp och flamenco på kvällstid. Flamencon är blandad ålder och alla från 13 år och uppåt är välkomna. Förutom detta kommer även en kurs som heter kroppsbalans att starta upp. Det kanske låter lite luddigt, men det handlar om att hitta en bättre balans i kroppen. Kroppsbalansklasserna kommer att starta med uppvärmning i form av solhälsning, sedan blir det stretch- och styrkeövningar följt av avslappning. Under klassen får du tips på hur du kan hitta olika stretcher och möjligheten att stå över någon/några av stretcherna finns alltid.

Om du är nyfiken på flamenco så har du möjlighet att prova på detta söndag den 17 november då det är en stor prova-på-dag på Hallen, Nordanå. Jag håller i flamenco kl 16.00-16.45. Ta gärna med en kompis och prova! Helt gratis!

Helgkurser kommer att hållas vid flera tillfällen under terminens gång. Först ut är gästlärare Ninnie Andersson som kommer upp den 18-19 januari och håller i nybörjar- och fortsättningskurser i simonsonteknik/jazzdans. Boka in datumet reda nu!

Vid frågor kontaktar du Pia antingen via mail eller telefon. Inga frågor är dumma och jag svarar gladeligen på alla!
pia@zoloz.se, 070-546 86 27.

Det finns också möjlighet att komma och prata med mig under Skyltsöndag då zoloz kommer ha ett bord på torget i Skellefteå.

Varmt välkomna till en ny spännande danstermin med zoloz!

Danskurser för privatpersoner
Sträcker på sig så fint!