Dans på möhippa i Skellefteå

Hej!

Idag har jag hållit i ytterligare ett danspass på möhippa. Jag tror det är fjärde i räkningen för den här sommaren. Det är jätteroligt! Alltid lika spännande att se vilka deltagare som ska ställa sig framför mig. Hur många är de? Vem är bruden? Vilka är deltagarna, känner jag någon? Dricker de vatten eller alkohol? Är de nervösa? Är de blyga? Är de peppade? Bjuder de på sig själva? Vilken nivå ligger dom på?

Ja, man får förbereda sig på det mesta. Men en sak är säkert – det är alltid roligt!

Dagens gäng bestod av 13 glada tjejer, lite yngre än mig själv. Vi dansade utomhus på gräset på Nordanå. De var glada och riktigt duktiga! Vi hann med mycket material, både ”över gräset” och på danskombinationen. Kul!

Så för er som undrar om jag håller i dans på möhippa – visst gör jag det! Med nöje! Däremot har jag inte marknadsfört det så mycket här på hemsidan. Men om du är sugen på dans på möhippa, eller någon annan fest, så är det bara att kontakta mig för prisförslag mm!

På möhippor kan jag t ex hålla i flamenco, jazzdans eller modernt. Det kan vara 80-talstema, 90-talstema, 60-talstema… eller kanske något annat! Jag lyssnar så klart på dina önskemål!

Här är en bild jag tog på tjejerna idag. Eftersom man inte ser vilka som är med på bilden, och jag inte anger några namn, så hoppas jag att det är ok att jag använder den!

Dans på möhippa i Skellefteå
Dans på möhippa i Skellefteå

Tack för idag, tjejer!

/Pia