Dans skyltsöndag

Hej!

Skyltsöndag blev inte riktigt som planerat då jag låg hemma sjuk. Det blev därför inget bord på torget dit ni kunde komma förbi och fråga frågor och anmäla er till kurser mm. Om du känner att du har obesvarade frågor får du gärna skicka ett mail till pia@zoloz.se så svarar jag så snart som möjligt! Du får också gärna redan nu anmäla dig till vårens kurser. Mer info kommer längre ner i inlägget.

Min fortsättningsgrupp dansade kl 14.00 och framförde dansen Just Dance! Ett litet kortare dansprogram än planerat men fint att de kunde dansa fast jag inte var där. Jag har nu fått både bilder och videoklipp från deras dansuppträdande och tänkte dela med mig av detta. Trots is, snö och halka så dansade de riktigt fint och jag är stolt och nöjd! Bra jobbat, tjejer!

Filmklipp:

För dig som är sugen på att dansa i vår så finns flera olika alternativ att välja på. Flamenco, dansmix, simonsonteknik på både dagtid och kvällstid samt kroppsbalanspass där vi jobbar med styrka och stretch samt avslappning. Om du är sugen på att dansa för publik på olika ställen så ska du söka dig till fortsättningsgruppen, nivå mellan, som dansar på torsdagar 19.30-21.00. Där behöver du minst två års erfarenhet av någon dansstil. Det finns även grupper där vi bara fokuserar på dansteknik och dansglädje i koreografier under själva dansträningen och inte arbetar inför uppvisningar. Där har vi både en helt ny nybörjargrupp nästa termin och en grupp meda ca 1 års erfarenhet.

Se kursprogram här:  VT-14 kursutbud zoloz (pdf)

Hör av dig om du har frågor eller vill anmäla dig! Välkommen!

/Pia