Julklappstips!

Hej!

Känner du någon som tycker om att dansa? Kanske någon som aldrig provat men alltid varit nyfiken? Eller någon som dansat mycket och aldrig kan få nog?

Det är alltid lika svårt kring jul att komma på den perfekta julklappen. Men kanske kan en helgkurs i dans vara just det – perfekt för någon du känner? Eller om du känner dig extra generös – varför inte ge bort en hel terminskurs? Hos oss kan du köpa ett presentkort på en danskurs inför julen.

Helgen den 18-19 januari har vi bjudit upp Ninnie Andersson, Stockholm, som gästlärare. Ninnie undervisar i jazzdans, simonsonteknik och är utbildad danslärare vid Luleå Tekniska Universitet samt certifierad simonsontekniklärare av Lynn Simonson i New York. Ninnie har skapat konceptet dansmatte och har nu en doktorandtjänst vid LTU där hon fördjupar sig i dans och bedömning. Hon kommer att hålla i en kurs för nybörjare och en för fortsättare under helgen hon är uppe hos oss. Fortsättningsgruppen är för den som har dansat minst tre år och som har goda förkunskaper i dans. Nybörjargruppen är för de som aldrig dansat tidigare eller som har dansat ett tag men ännu inte kommit upp i fortsättningsnivå. Alla är välkomna! Kurserna passar även för de som har skador eller värk. Prata med Ninnie innan så hjälper hon dig att anpassa – dessutom är det alltid ok att hoppa över moment som gör ont eller inte känns bra.

Om du vill köpa ett presentkort, eller bara får mer information om kurserna, så kan du vända dig till Pia via mail pia@zoloz.se eller telefon 070-5468627. Om du köper en kurs som julklapp så får du en faktura med kursbeloppet och ett presentkort/intyg på betald kursavgift via mailen. Pris för helgkurs med Ninnie är 300 kr för en kurs eller 500 kr om man vill gå båda nivåerna. En terminskurs är 16 tillfällen och kostar 1500 kr.

Här finns pdf med alla tider mm: Helgkurs Ninnie A

Välkommen med frågor, funderingar, anmälningar och beställningar!

Ninnie Andersson. Foto: Robert Edman
Ninnie Andersson. Foto: Robert Edman