Skyltsöndag på söndag!

Hej!

Redan om några få dagar är det första advent och skyltsöndag här i Skellefteå. Oj, så fort tiden går! Hela sommaren och hösten har bara svischat förbi och nu går vi snart in i jultider. Zoloz kommer att ha ett bord på torget dit alla som vill kan komma och prata dans. Det kommer att finnas möjlighet att anmäla sig till danskurser, att fråga alla frågor man har och bara hänga lite om man vill det. Dessutom så dansar jag och mina elever kl 14 på torget.

Min uppladdning inför skyltsöndag har inte varit den bästa. Jag blev magsjuk på tisdag och har varit helt utslagen så förberedelserna ligger lite efter. Jag inser ju också att det är lite udda för ett företag som mig att stå på skyltsöndag. Jag säljer ju inte bullar och enriskransar utan danskurser, friskvård, dansframträdanden mm inför 2014. Men jag hoppas ändå att det ska vara många som vill komma fram och prata och som ser mig och zoloz och upptäcker att vi finns.

Har framkallat lite foton, beställt lite skyltningsgrejer och på söndag ska jag få piff- och pynthjälp av min mamma så att bordet ska få se fint och inbjudande ut. Jag ska också fundera ut ett särskilt skyltsöndagserbjudande. Kom förbi och se vad det är!

Kom också gärna förbi bara för att säga hej eller hålla mig sällskap en stund! Alla besök välkomnas! :)

Om ni har önskemål om vad jag ska ha på bordet så får ni så klart gärna maila eller höra av er på andra vis så försöker jag fixa!

Välkomna till zoloz bord!

/Pia

Den här dansen dyker upp i jultappning:

Dansbild från invigningen av Citykompaniets 10-årsjubileum. Foto: Helena Sundberg
Dansbild från invigningen av Citykompaniets 10-årsjubileum. Foto: Helena Sundberg