Kyrkhelgen

Hej!

Söndag den 30 juni dansade jag och Ida på scenen i Bonnstan som en del av Kyrkhelgen som arrangerades av Vuxenskolan i Skellefteå. Vi hade skapat en särskild dans till detta tillfälle – en trädgårdsdans inspirerad av vad som händer i en trädgård under sommaren. Jag känner inspirationen och skulle gärna jobba vidare på denna idé och tema. Vi får se vad som händer!

Totalt så framförde vi fyra stycken danser. Jag dansade en flamenco tangos och sevillanas, sen dansade vi trädgårdsdansen och avslutade med en sommardans till horgalåten. Lagom till att vi skulle dansa så tittade solen fram och det kom ändå hyfsat många och tittade. Jag njöt av att stå på scenen och jag hoppas publiken uppskattade vårt framträdande. Förhoppningsvis lockar det även fler att vilja dansa drop in i sommar eller börja en danskurs i höst.

Här är några foton tagna av Mattias Johansson:

Tyvärr stod det så mycket saker längst fram på scenen som döljer våra fötter och ben.

Tack till alla som kom och kollade och extra stort tack till Ida som ställt upp som dansare för zoloz! Och så klart ett stort tack till Cathrine och Vuxenskolan som anlitat oss.

/Pia

En reaktion på ”Kyrkhelgen

  1. Nöjet och upplevelsen av er dans var helt vår/publikens! Med stor variation och proffsighet av er dans blev jag helt fängslad! Detta gör vi verkligen om! // Tusen tack! Cathrine

Kommentarer är stängda.