Radioinslag om zoloz i P4 dans

Hej!

I söndags sändes ett reportage om zoloz lunchdans på Skellefteå Kraft i radio P4, närmare bestämt i det rikstäckande programmet P4 dans. Ni kan lyssna på inslaget längst ner i inlägget.

För er som inte vill eller inte har tid att lyssna på hela programmet, som är 90 min långt, så kan ni hitta inslagen om oss vid följande tidpunkter:
0 h 8 min
0 h 19 min
1 h 5 min

Själva inspelningen gjordes i februari då vi ganska nyligt hade startat upp lunchdansen på Skellefteå Kraft. Det har varit en rolig och lärorik termin. Drop in på lunchen kan variera otroligt mycket mellan gångerna. Vissa gånger kan det komma 15 personer och andra gånger tre personer. Det beror så klart på arbetsbelastning, väder, lunchplaner mm. Men de som varit där har alltid varit glada och positiva och villiga att ge gärnet under de 45 min vi dansat tillsammans. Det har varit jätteroligt och omväxlande. Så klart hade det varit lättare att hålla en kurs där samma deltagare dyker upp varje vecka och jag tror även deltagarna fått ut mer av det då, men det är en rolig utmaning att göra en dansklass på 45 min där alla ska få ut något av det just där och då. Den totala nybörjaren och den vana tränaren/dansaren. Den som varit där många gånger och den som är där för första gången. Jag tycker det gått bra och det har varit kul. Nu hoppas jag på fortsättning till hösten och att jag kan boka in fler liknande pass på andra företag runtom kommunen.

/Pia