Latin jazz nästa helg. Välkomna!

Hej!

Förra helgen hade vi ett välbesökt floor-barrepass med Bella och nästa helg är det dags för latin jazz med Marlene Garcia Toro. Marlene höll i en härlig helgkurs även i höstas med många anmälda. Du behöver inte ha gått den för att gå den här kursen. Alla är välkomna! I nybörjarkursen finns det i dagsläget sex platser kvar. Först till kvarn gäller!

Nybörjare dansar:
Fredag kl 17.30-19.00
Lördag 10.30-12.00

Fortsättare dansar:
Fredag 19.15-20.45
Lördag 12.30-14.00

Anmälan görs till pia@zoloz.se eller genom att fylla i formuläret längst ner i detta inlägg. Anmälan är bindande, vilket tyvärr innebär att du får faktura även om du i sista minuten ångrar dig och meddelar att du inte kan komma. Priset för kursen är billiga 300 kr för hela tre timmars härligt dansande med gästlärare.

Marlene Garcia Toro är uppvuxen i Stockholm med chilenskt påbrå. Hon har precis gått klart danslärarutbildningen vid Luleå Tekniska Universitet. Under sitt sista år satte hon vid sidan om skolan upp en bejublad föreställning, Latin Obsession, två gånger i Piteå på Studio Acusticum. Live-musik och latin jazz som publiken tog till sina hjärtan. I latin jazz blandar Marlene jazzdansens grunder med latinodanser såsom salsa, merengue och bachata. Klassen hålls till latinomusik och jag lovar att man blir riktigt glad! Musikens medryckande toner tillsammans med Marlenes glädjesprudlande person är en riktig hit!

Videoklipp från Latin Obsession, Conga:

Varmt välkommen!