Välkomna på floor-barre!

Hej!DSC_8988

Nu på fredag den 11 april kör vi floor-barre i Skellefteå igen. Bella kommer hit från Piteå och håller klass i danssalarna på estetiska programmet dans, Anderstorp (ingång vid Folktandvården). Nivån är öppen, vilket innebär att alla är välkomna oavsett förkunskaper. Du kan vara total nybörjare eller avancerad och ändå få ut mycket av klassen. Det blir lite vad du själv gör det till!

Priset för detta tillfälle är 150 kr och betalas kontant på plats. För att boka en plats och därmed veta att du får plats så anmäler du dig till pia@zoloz.se. Anmälan är bindande och om du uteblir kommer faktura med mail. Du kan också chansa och dyka upp på drop-in. Så länge platser finns så är det helt ok!

Floor-barre brukar liknas vid balett på golvet och utförs sittande och liggande på golvet indviduellt medans Bella går runt och korrigerar och instruerar. Du kommer att få arbeta ordentligt och träna dansteknik och styrka. Hela kroppen aktiveras och efteråt känner man sig härligt lätt i kroppen och bra placerad. Du kan träna enbart floor-barre för den bra träningens skull eller som ett utmärkt komplement till all annan dans. Om du dansar annat kommer du att känna att du får god användning av floor-barreträningen då du ska ta balanser, jobba med tonduer mm. Toppenbra!

Bella är utbildad för Zena Rommett i USA och är en av få som har rätt att undervisa floor-barre i Sverige. Hon är duktig och väldigt tydlig då hon undervisar.

Under våren kommer vi att släppa några floor-barre-datum då och då. Håll ögonen öppna och anmäl intresse till oss så du får utskick när nästa datum släpps.

Ladda ner pdf med info här: VT-14 floor-barre 11 april

Varmt välkommen till en härlig träning på fredag!

/Pia och Bella

Coupeläge, bränner i utåtvridningsmusklerna!
Coupeläge, bränner i utåtvridningsmusklerna!