Ny logga!

Hej!

I veckan har vi fått vår nya logga levererad utav Sven som driver Lilla Byrån. Han jobbar även på en grafisk profil och produktblad åt oss och det känns så himla proffsigt! Glad att vi unnat oss denna uppfräschning och proffshjälp.

Nya loggan och profilen känns riktigt härliga och roliga. Passar oss bra. Loggan kan ni beskåda här redan nu och resten kommer ni säkert också att märka av inom kort.

zoloz_logo_RGB

 

I övrigt har vi fler roliga saker på gång, men fortfarande inte redo att dela med mig innan allt är klart. Men det händer grejer och det känns kul!

Latin-kursen är snart full för vuxna deltagare, bara några enstaka platser kvar. Ungdomsgruppen behöver däremot förstärkning så se till att anmäla er! Jag hoppas det dyker upp lite text i kulturkalendern om kurserna nu på fredag. Har skickat in underlag men har inte fått någon bekräftelse på det så vi får väl se vad som händer. Latin-kursen är även en del utav Dans i novembermörkret – dansfestivalen som Kultur Skellefteå anordnar varje höst. Ni kan se det fullständiga programmet på skelleftea.se/dans. Det är en härlig blandning av lokala aktörer och påhälsande proffskompanier. Gå och se dans i höst!

Jag planerar också för fullt inför vårens kurser och aktiviteter. Hör av er om ni vill veta mer om vad som kommer finnas! Tänker mig bland annat att jag ska starta upp en ny nybörjargrupp för er som vill ta det från allra första början och spånar på lite nyheter och roliga koncept.. som jag inte vill avslöja än! Men det kommer!

Tillsvidare så kan ni anmäla er till helgkursen i latin samt komma och prova på flamenco den 17 november under prova-på-dagen som arrangeras på Dans i novembermörkret. Prova-på-dagen är helt gratis och man kan prova alla möjliga sorters dans.

Vi ses!
/Pia